-

Cemented Tungsten Carbide Rings Kanggo Tujuan Penyegelan

 

Dibandhingake karo cincin pengedap silikon, cincin pengedap semen duwe properti kimia sing luwih stabil kayata resistansi nyandhang, konduktivitas termal sing dhuwur, koefisien gesekan sithik, koefisien ekspansi cilik, resistensi asam, resistensi alkali, pelumasan diri, karat, karat, bathi kekonduksian termal sing dhuwur lan koefisien ekspansi sing cilik dadi bahan sing cocog kanggo anjing laut mekanik.

Cincin Segel Carbide Tungsten

 

  • Cincin segel mekanik digunakake kanggo segel reresik antarane poros puteran lan omah stasioner ing peralatan kayata pompa lan mixer supaya cairan ora bisa bocor liwat reresik iki.
  • Macem-macem jinis cincin segar karbida tungsten, kayata Plain Ring, T-Shape, Type Type, Dace Seal Ring, L-Type.M7N, G60, lan liya-liyane.
  • Bagean bagean sing standar lan ora standar miturut gambar utawa conto pelanggan kabeh kasedhiya saka kita.
  • Bahan kalebu tungsten karbida-kobalt (WC-Co), tungsten karbida-nikel (WC-Ni)

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

Jenis-jinis Ring Carbide Seall

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.

Bahan

Chart Kelas

GRADE

WC

CO

Ni

Tic

liyane

Lungguh

dawane

(> N / mm2)

Atose

(> HRA)

Kapadhetan (g / cm3)

Bulge Linear

Modulus

YN6

94

\

6

\

\

1500

89

14.5-14.9

5.2

YN8

92

\

8

\

\

1650

88

14.4-14.8

5.3

YN10

90

\

10

\

\

2100

87

14.5-14.9

5.3

YG6

94

6

\

\

\

1550

89.5

14.7-15.1

5

YG8

92

8

\

\

\

1700

89

14.6-14.9

5.1

YG13

87

13

\

\

\

2400

88

13.9-14.2

6

YG15

85

15

\

\

\

2500

87

13.9-14.2

6.3

A30

88

2

8

1

1

1700

89

14.0-14.5

6

A10

78

2

10

8

2

1490

89

12.0-12.6

6

Aplikasi kasebut

GRADE

Pandhuan aplikasi

YWN6

Akses Minyak Kumbahan Minyak, Lemak cair

Kalkulator Hidrokarbon Kanthi Gandum Lan ETC

YWN8

YWN10

YG6

Kumbahan Minyak, Asam alus utawa Alk. Lemu, fluify

Hidrokarbon, medium Gandum

YG8

YG13

gas segel kompresor

YG15

A30

Minyak, Kumbahan, Asam alus, utawa A, diobral

Medium hidrokarbon Kanthi gandum

A10