Tungsten Carbide Slitter Knife

Circular Tunsgten carbide  disc cutter blade for Tungsten Carbide Slitter Knife

1. Full ukuran sing kasedhiya: OD beda-beda saka 8mm kanggo 324mm, ketebalan saka 0.8mm kanggo 8mm

2. Nilai lengkap saka YG6, YG6X, YG8, YS2T, YG10HT sing ana.

3. Bisa nemokake tuntutan kanggo macem-macem aplikasi, kayata kanggo motong kayu, plastik, stainless steel, lan matal utawa material liyane.

4. Cepet pengiriman, bisa ketemu panjaluk sing beda-beda.

5. Mutu njamin. Profesional ing prodhuksi tungsten carbide cutters, kanthi bantuan teknologi dhuwur mesin, kualitas dijamin

   Aplikasi kelas

  YS2T Berkualifikasi kanggo mesin kasar kanthi kecepatan rendah, logam campuran titanuium lan paduan refrakter, utamane kanggo alat cut-off lan prick sutra.

 YG6X Berkualitas kanggo mesin saka tempel wesi chilled, wesi campuran wesi, refractory baja lan logam campuran. Uga Qualified kanggo mesin saka wesi cast umum.

YG8 Nganggo kekuatan resistance lan mlengkung, cocok kanggo pemotong disc ing industri elektronik. 
YG10X Fine grain alloy, resistance wear good. Digunakna kanggo proses kayu keras. Papan Veneer, PCB, PVC lan logam.

Grade Chart

Grade KapadhetanKekuwatanKekerasan
YS2T14.5≥2300≥91.5
YG10HT14.6≥2100≥91.5
YG6A14.9≥1860≥92.0
YS2T14.8≥2350≥92.0
YG814.8≥2400≥ 89.5
YG10X14.5≥3400≥91.7

 

 

PEMENANG FOR QUOTATION

ALL INQUIRY bakal dilindhungi ING 12 HRS

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa