-

Blade / Cutter / pisau Piranti kanggo ban Kothak karet Zerma

Piso industri kanggo tujuan mecah

Material: Tungsten Carbide

Ukuran standar Blade
60m * 60mm * 20mm

Ukuran liyane uga kasedhiya nalika panjaluk

Blade Shredder Tyre
Aplikasi kasebut

Lading iki dipasang ing model ZERMA Rubber Tyre Shredder Machine ZXS T, sing digunakake kanggo nglereni karet lan plastik.

Kanggo daur ulang truk lengkap lan traktor model ZXS T diatur kanthi pangayoman lan lading khusus.

Shredder ZXS nggunakake lading kothak kerang kanthi luwih gedhe, ngasilake output sing berkualitas tinggi. Pemotong kasebut bisa diuripake sawise sisih ora kesel.

Kabeh shredder ZERMA dilengkapi rotor warata diameter gedhe. Pisau kasebut dipasang ing wadhah piso khusus sing dipasang ing kanthong mesin. Las pilihan ing madhep hard kasedhiya kanggo aplikasi abrasive.

Chart Kelas

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Kita milih kanthi becik lan ngontrol kualitas apik saka bubuk mentahan. Teknologi pengeringan semprot wutah njamin keseragaman panyebaran partikel.

Pangolahan
Ing omah.

We nawakake pelanggan sawetara layanan pangolahan ing situs kalebu panggilingan tanpa pusat, gilingan silinder CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

OEM Layanan Custom

Kita bisa ngembangake gelar sing cocog karo syarat sampeyan lan nggawe gambar sing padha karo gambar sampeyan. Laser lan paket netral uga kasedhiya kanggo keuntungan sampeyan.