Download

kita
Katalog

 

  • Rod karbida tungsten unground
  • h6 rod karbida poles
  • Motong rod karbida ing dawa
  • Rod karbida coolant
  • Ekstra Carbide shank

 

  • Carbide mati
  • Pinggiran Karbida & Strip
  • Carbide nggulung
  • Carbide nyandhang bagean
  • Bagean khusus
Sumber 1

 

  • Pabrik mburi karbida
  • Bit pengeboran karbida
  • Muncul waterjet abrasive
  • Muter rotasi karbida
  • Alat nglereni khusus
Iki sampeyan kudu ngerti

Karboh
Terminologi

GAMPANG TANGGAP

Iki nuduhake komposit sing kasusun saka karbida logam reflektor lan pengikat logam. Ing antarane karbida logam sing saiki digunakake, tungsten karbida (WC), titanium karbida (TiC), tantalum karbida (TaC) lan tantalum karbida (NbC)) minangka bahan sing paling umum. Logam kobalt akeh digunakake ing produksi karbonan semen minangka binding; binders logam liyane uga bisa digunakake, kayata nikel (Ni), wesi (Fe), lsp, kanggo aplikasi khusus tartamtu.

KABUPATEN

Iki nuduhake rasio massa menyang volume materi. Tombol kasebut uga ngemot volume pori ing materi kasebut. Uga dikenal minangka gravitasi tartamtu.
Kapadhetan tungsten karbida (WC) yaiku 15,7 g / cm3, lan kapadhetan kobalt (Co) yaiku 8,9 g / cm3. Dadi, amarga konten kobalt (Co) ing wesi tungsten-kobalt (WC-Co) wis mudhun, kapadhetan sakabèhé bakal saya tambah. Nalika kapadhetan titanium karbida (TiC) luwih cilik tinimbang tungsten karbida, mung 4,9 g / cm3, dadi yen TiC ditambah, utawa komponen liyane kanthi kapadhetan ngisor, kapadhetan sakabèhé bakal mudhun.
Ing kasus komposisi kimia tartamtu saka materi, paningkatan ing pori ing materi nyebabake penurunan kapadhetan.
Kapadhetan diukur kanthi metode saluran banyu (undang-undang Archimed).

KANGGO

Iki nuduhake kemampuan materi kanggo nolak ubah bentuk plastik.
Kekerasan Vickers (HV) digunakake kanthi internasional. Cara pangukuran iki nuduhake nilai atose sing diukur kanthi ngukur ukuran indhisi kanthi nggunakake inten kanggo nembus lumahing sampel ing kahanan beban tartamtu.
Kekerasan Rockwell (HRA) minangka metode liya saka kekerasan sing umume digunakake. Iki ngukur kekerasan nggunakake ambane seng nembus saka tumpeng berlian standar.
Loro cara pangukuran Vickers lan cara pangukuran Rockwell bisa digunakake kanggo ngukur kekerasan karbida semen, lan loro kasebut bisa diowahi bebarengan.

STRENGTH BENDING

Sampel iki tikel minangka balok sing didhukung kanthi gampang ing rong fulcrums, lan beban ditrapake ing garis tengah loro fulcrums nganti sampel kasebut pecah. Nilai sing diwilang dening rumus penggulungan digunakake miturut beban sing dibutuhake kanggo patah lan area cross-sectional sampel. Uga dikenal minangka kekuatan pecah transversal utawa resistance mlengkung.
Ing wesi tungsten-kobalt (WC-Co), kekuatan struktural mundhak kanthi nambah kobalt (Co) isi aloi tungsten-kobalt, nanging nalika konten kobalt (Co) tekan udakara 15%, kekuwatan struktural nggayuh nilai maksimal . wiwiti tiba.
Kekuwatan lenturan diukur kanthi rata-rata sawetara nilai sing diukur. Nilai kasebut uga bakal ganti minangka geometri spesimen, kahanan permukaan (lancar), stres internal, lan cacat internal saka owah-owahan materi. Mula, kekuatan struktural mung ukur kekuatan, lan nilai kekuatan lentur ora bisa digunakake minangka dhasar pilihan materi.

POROSITI

Karbida semen diprodhuksi dening proses metallurgi bubuk kanthi mencet lan sintering. Amarga sifat proses kasebut, jejak keruwetan bisa uga ana ing struktur metalurgi produk.
Tombol bathi kosong, bisa dievaluasi nggunakake prosedur perbandingan peta kanggo ukuran ukuran lan distribusi.
Ketik A (jinis A): kurang saka 10 μm.
Ketik B (jinis-B): ing antarane 10 μm lan 25 μm.
Pengurangan ing keruwetan kanthi efektif bisa nambah kinerja sakabehe produk. Proses meksa tekanan yaiku cara sing efektif kanggo nyuda keruwetan.

TAHANAN

Sawise karbida semen diuripake, konten karbon ora cukup.
Nalika prodhuk dikepruk, jaringan bakal ganti saka WC-Co dadi W2CCo2 utawa W3CCo3. Isi karbida tungsten karbida sing cocog ing karbida semen (WC) yaiku 6.13% kanthi bobot. Yen konten karbon banget sithik, bakal ana struktur kekurangan karbon sing jelas ing produk kasebut.
Decarburization banget nyuda kekuatan semen karbida tungsten lan luwih rapet.

KARANGAN

Iki nuduhake isi karbon sing gedhe banget sawise ngganggu karbida semen.
Isi karbida tungsten karbida sing cocog ing karbida semen (WC) yaiku 6.13% kanthi bobot. Yen konten karbon dhuwur banget, bakal ana struktur carburized ing produk kasebut. Ana akeh banget karbon gratis ing produk kasebut.
Karbon gratis nyuda kekuwatan lan nyandhang karbida tungsten.
Pori-jinis C ing deteksi fase nuduhake tingkat karburisasi.

KAWAN KARSERIF

Kekuwatan coercive yaiku kekuwatan magnetik sing diukur nganggo magnetisasi materi ing karbida simen menyang kahanan jenuh banjur demagnetisasi kasebut.
Ana hubungan langsung antarane ukuran partikel rata-rata fase semenidid lan pasukan coercive: luwih becik ukuran partikel fase magnetized, sing luwih dhuwur regane meksa.

SATURASI MAGNETIK

Kobalt (Co) minangka magnet, dene tungsten karbida (WC), titanium karbida (TiC), tantalum karbida (TaC) lan tantalum karbida (VC) ora manca magnet. Mula, sepisanan, jenuh magnet kobalt ing sawijine materi diukur, lan banjur dibandhingake karo nilai sing cocog karo sampel kobalt murni, level alloying fase kobalt bisa dipikolehi amarga jenuh magnetik kena pengaruh unsur-unsur alloying . Mula, pangowahan fase binder bisa diukur. Cara iki bisa digunakake kanggo nemtokake panyimpangan konten karbon sing cocog amarga karbon nduweni peran penting ing kontrol komposisi.
Nilai jenuh magnetik sithik nuduhake potensial kanggo konten karbon sing kurang lan dekarburisasi.
Nilai jenuh magnetik dhuwur nuduhake anané karbon lan karburisasi gratis.

COBALT POOL

Sawise pengikat kobalt logam (Co) lan tungsten karbida sintered, jumlah kobalt sing akeh banget bisa diasilake, fenomena dikenal minangka "kolam kobalt." Iki utamane amarga suhu sinelling kurang, bahan sing kapadhetan materi ora cukup, utawa pori diisi kobalt sajrone perawatan HIP (tekanan sintering). Ukuran kolam renang kobalt ditemtokake kanthi mbandhingake foto metallographic.
Ngarsane kolam renang kobalt ing karbida semen bisa mengaruhi resistensi nyandhang lan kekuatan materi.

Siap kanggo golek liyane?

Hubungi kita dina iki kanggo informasi lengkap!