Penggulungane Larutan Karbida Langsung Lurus Langsung Kanggo Tujuan Umum

 

Jeneng Produk Solid Carbide Twist Drill Bit
Materi Karbida Tungsten
HRC 45-60 °
Pelapis Balzers HELICA, FN
Angle Top 118 ° ~ 140 °
Cocog kanggo Baja struktural, baja wesi, baja tahan karat, wesi tuang lan bahan-bahan liyane 

 

TAMPILAN UTAWA

Bit Solid Carbide Twist Drills Bits minangka alat nglereni kanggo nggawe bolongan bunder ing workpiece. We nawakake pilihan standar pengeboran karbida ngalangi bebarengan karo layanan pangaturan dhewe.

Kita nggunakake rod karbida tungsten berkualitas tinggi, mesin sing diimpor karo Jerman Walter CNC sing dhuwur kanggo ngasilake drills kasebut, njamin konsentrasi dhuwur lan akurasi akurasi.

  • Versi Non-coolant lan coolant
  • Macem-macem Length Piranti
  • Metrik lan Inch
  • Macem-macem Coatings Kasedhiya
  • Standar lan OEM

 

SPESIFIKASI:
NAMA PRODUK Nglereni 
Diameter (D1)
Nglereni 
Length (L1)
Shank 
Diameter (D)
Sakabèhé 
Length (L)
Carbide padhet Twist Drill 3XD 3.0-3.7 6 20 62
3.8-4.7 6 24 66
4.8-6.0 6 24 66
6.1-7.0 8 34 79
7.1-8.0 8 41 79
8.1-10.0 10 47 89
10.1-12.0 12 55 102
12.1-14.0 14 60 107
14.1-16.0 16 65 115
16.1-18.0 18 73 123
18.1-20.0 20 79 131
Kelangan Carbide padhet Twist Drill 3XD 3.0-3.7 6 20 62
3.8-4.7 6 24 66
4.8-6.0 6 28 66
6.1-7.0 8 34 79
7.1-8.0 8 41 79
8.1-10.0 10 47 89
10.1-12.0 12 55 102
12.1-14.0 14 60 107
14.1-16.0 16 65 115
16.1-18.0 18 73 123
18.1-20.0 20 79 131
Carbide padhet Twill Drill 5XD 3.0-3.7 6 28 66
3.8-4.7 6 36 74
4.8-6.0 6 44 82
6.1-8.0 8 53 91
8.1-10.0 10 61 103
10.1-12.0 12 71 118
12.1-14.0 14 77 124
14.1-16.0 16 83 133
16.1-18.0 18 93 143
18.1-20.0 20 101 153
Kelangan Carbide padhet Twill Drill 5XD 3.0-3.7 6 28 66
3.8-4.7 6 36 74
4.8-6.0 6 44 82
6.1-8.0 8 53 91
8.1-10.0 10 61 103
10.1-12.0 12 71 118
12.1-14.0 14 77 124
14.1-16.0 16 83 133
16.1-18.0 18 93 143
18.1-20.0 20 101 153
Kelangan Carbide padhet Twill Drill 8XD 3.0-3.7 6 34 72
3.8-4.7 6 43 81
4.8-6.0 6 57 95
6.1-8.0 8 76 114
8.1-10.0 10 95 142
10.1-12.0 12 114 162
12.1-14.0 14 133 182
14.1-16.0 16 152 203
16.1-18.0 18 171 222
18.1-20.0 20 190 243

 

Ulasan

Ana reviews durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.