MG Series Solid Carbide End mills for General Use, 2 Flutes, Radius, Metric

Suitable for Steel, Cast Iron and General use

Milih
Alat sing Tengen

Nalika milih pabrik mburi karbida sing pas kanggo aplikasi, ana sawetara faktor sing kudu ditimbang. Iki kalebu sudut kritis (sudut ujung pemotong, sudut lega paksi, sudut lega radial, lan sudut rake radial) lan dawa lan pungkasane suling. We nawakake macem-macem seri mburi karbon karbida kanggo aplikasi sing paling cocog.

 

Seri

Aplikasi

Paling Cocog

Nganti

Bahan lapisan

Werna lapisan

MD Ekonomi Umum Ing ngisor iki HRC45 HRC50 Adhedhasar AlTiN werna abu-abu
MG Tujuan Umum Ing ngisor iki HRC45 HRC50 Adhedhasar AlTiN werna abu-abu
MP Dhuwur kekerasan Ing ngisor iki HRC55 HRC60 Adhedhasar AlCrN werna abu-abu cahya
MH Krasa Inggil Ing ngisor iki HRC60 HRC65 AlTiN / TiSiXN perunggu
MC Ekstra Ekstra Ing ngisor iki HRC50 HRC50 TiSiN perunggu
SUS Baja Karat Pagawean akhir Atos AlCrN / SiN biru abu-abu
AL Aluminium Aluminium Aluminium Ora ana Ora ana

Uga, kita bisa menehi rod karbida sing dipotong kanthi dawa h6 (blangko alat potongan) kanggo pabrik pabrik mburi.

Apa sampeyan ngerti persis apa jinis pabrik mburi karbida sing dibutuhake utawa kudu ngrembug opsi kasebut karo pakar, kita kene kanggo mbantu.

kita
Kaluwihan

Bahan Kualitas

tungsten karbohidrat

Thanks kanggo rod karbida kualitas premium sing digawe saka bubuk HCStarck Jerman, kita njupuk pimpinan pertama liyane.

Maju gilingan CNC

Penggiling CNC

Advanced CNC limang sumbu CNC penggiling CNC saka ANCA, Rollmantic lan Walter kanggo njamin akurasi.

Lapisan Nano

Mesin lapisan PVD

Lapisan PVD nano multilayered ditrapake kanggo ngiyatake kemampuan nglereni pabrik mburi.

Siap kanggo golek liyane?

Email kita dina iki kanggo informasi luwih lengkap!

Ulasan

Ana reviews durung.

Mung mlebu ing pelanggan sing tuku produk iki bisa uga bakal menehi tinjauan.