f875f9 c2da496d930948a39462d73201065bf2mv2

1.laser weldingLaser welding: radiasi laser sing bisa diproses, panas permukaan liwat konduksi panas menyang panyebaran internal, kanthi ngontrol lebar pulsa laser, energi, daya puncak lan frekuensi pengulangan lan paramèter laser liyane, saéngga lebur bahan kerja. pembentukan kolam khusus.Laser welding bisa digunakake kanggo nggayuh pancaran laser terus utawa pulsed, prinsip laser laser bisa dipérang dadi welding konduksi panas lan laser jero. Kapadhetan kekuwatan kurang saka 10 ~ 10 W / cm kanggo welding konduksi panas, ing wektu ambane seng nembus, kacepetan welding alon; Kapadhetan daya luwih saka 10 ~ 10W / cm, permukaan logam ing ngisor panas saka kerung dadi "bolongan" kanggo nggawe welding jero, kacepetan Welding, rasio ambane saka fitur-fitur gedhe. Teknologi welding kanthi akeh digunakake ing otomotif, kapal , pesawat, rel kanthi kecepatan kanthi dhuwur lan wilayah manufaktur kanthi tliti kanthi tliti, kanthi kualitas urip wong nggawa upgrade sing signifikan, yaiku mimpin industri perkakas omah menyang era Seiko. Khusus ing Volkswagen nggawe teknologi welding seamless 42 meter. , banget nambah awak lan stabilitas, perusahaan pimpinan perusahaan Haier ngluncurake teknologi las laser grand sing digunakake ing produksi mesin cuci, teknologi laser majeng bisa dadi urip Wong bisa nggawa owah-owahan gedhe.2.laser welding kompositLaser welding komposit kombinasi laser pancaran laser lan teknologi welding MIG kanggo entuk efek welding sing paling apik, kapabilitas pintas kanthi cepet lan weld, yaiku metode welding paling maju Keuntungan las komposit laser yaiku: ubah bentuk termal sing cepet, cilik sing kena pengaruh panas, lan kanggo mesthekake yen struktur logam las lan sifat mekanik.Komputer komposit kompas saliyane kimpalan struktur lembar otomotif, nanging uga akeh aplikasi liyane . Kayata aplikasi teknologi iki kanggo produksi pompa konkrit lan sabuk kren mobile, sing mbutuhake stel kekuatan dhuwur bisa diproses, lan teknik konvensional cenderung ngasilake biaya amarga butuh proses sampingan liyane kayata preheating. Salajengipun, teknologi kasebut uga bisa diaplikasi kanggo nggawe kendaraan rel lan struktur baja konvensional (kayata jembatan, tank bahan bakar, lan sapiturute.). sumber panas. Proses welding gesekan ditindakake kanthi cara silinder utawa wujud liyane (kayata silinder) menyang sendi kerja, liwat rotasi kacepetan sirah welding supaya bisa digawe kanthi gesekan materi bahan kerja welding. supaya sambungan Suhu materi dilalekake.Stirring Friction Welding Ing proses welding, bahan kerja kudu tetep kenceng ing pad mburi, sirah welding diputar kanthi kecepatan kanthi dhuwur, lan sendhi bahan kerja ing sadawane workpiece gerak relatif karo bagian kerja.Bagian protruding kepala welding ngluwihi interior njero materi kanggo gesekan lan aduk. Pundhak sirah welding disusuli ing permukaan bahan kerja lan digunakake kanggo nyegah kebanjiran bahan negara plastik, lan uga bisa mbusak film oksida permukaan.Menjegake gesekan ing mburi welding ninggalake keyhole ing mungkasi. Biasane keyhole bisa dipotong, sampeyan uga bisa nggunakake cara las liyane sing disegel kanggo urip.Friction welding welding bisa nggayuh welding material sing ora jelas, kayata logam, keramik, plastik lan liya-liyane. Friction welding welding berkualitas tinggi, gampang ngasilake cacat, gampang nggayuh mekanisasi, otomatisasi, kualitas lan efisiensi biaya murah.4. welding balok elektronProduksi rasuk elektron yaiku panggunaan pambomokan rasuk elektron sing digawe cepet lan fokus ing vakum utawa non-vakum welding panas sing diasilake kanthi cara welding.Electron balok welding digunakake ing pirang-pirang industri kayata aeroangkasa, energi atom, pertahanan nasional lan instrumen militer, mobil lan listrik lan listrik amarga kaluwihane kaya ora rod welding, oksidasi gampang, reproduktibilitas proses sing apik lan deformasi termal cilik. Prinsip kerja rasuk elektronElectron saka gun elektron ing emitter (katoda) kanggo uwal, ing sangisore tumindak nyepetake voltase, elektron digawe cepet menyang kecepatan cahya 0,3 nganti 0,7 kali, kanthi energi kinetik tartamtu. Lan banjur kanthi pistol elektron ing lensa elektrostatik lan lensa elektromagnetik, tingkat sukses konversi ketumpatan aliran rasuk elektron. Rasuk elektron iki ndhelik ing permukaan bahan kerja, lan energi elektronis elektron dadi panas dadi lebur lan nyejut logam kanthi cepet. Ing uap logam tekanan tinggi, permukaan bahan kerja cepet "ngebor" saka bolongan cilik, uga dikenal minangka "keyhole", kanthi gerakan relatif balok elektron lan bahan kerja, logam Cairan mili ngubengi bolongan ing sadawane bolongan , Lan digawe adhem kanggo nggawe weld.Main fitur pancaran rasuk elektronElectron rasuk penembusan, kapadhetan daya dhuwur, rasio aspek weld, nganti 50: 1, bisa entuk ketebalan bahan sing gedhe, kekandelan welding maksimal 300mm. Aksesoris kimpalan, kacepetan welding, umume luwih saka 1m / menit, zona kena pengaruh panas, deformasi welding cilik, struktur welding presisi sing dhuwur. Energi balok elektron bisa diatur, kekandelan saka logam bisa dilap saka tipis nganti 0,05mm nganti kandel nganti 300mm, aja mbukak alur, minangka wujud welding, yaiku metode las liya sing ora bisa diraih. Rangkaian bahan sing bisa digunakake kanggo welding balok elektron akeh, utamane kanggo logam reaktif, logam refractory lan welding bahan kerja sing bermutu.5.Ultrasonic metal weldingUltrasonic metal welding yaiku nggunakake frekuensi ultrasonik energi getaran mekanik, sing padha karo jinis logam utawa metode khusus saka logam sing ora pati jelas. Logam ing welding ultrasonik, uga ing workpiece kanggo ngirim saiki, utawa uga workpiece menyang sumber suhu panas sing dhuwur, nanging ing tekanan statis, energi getaran pigura dadi karya gesekan, energi ubah bentuk lan kenaikan suhu sing terbatas. Ikatan metalurgi antara sendi yaiku welding negara sing padhet ing endi bahan dhasar ora cair. Kanthi efektif ngatasi welding ketahanan sing digawe saka percikan lan oksidasi lan fenomena liyane, mesin las logam ultrasonik bisa tembaga, salaka, aluminium, nikel lan liyane filament logam utawa bahan sheet kanggo welding titik siji, welding multi-point lan welding cendhak. Bisa digunakake kanthi akeh ing kabel SCR, chip sekring, petunjuk listrik, potongan kutub baterei lithium, kuping welding.Urtrasi logam kanthi nggunakake gelombang getaran frekuensi dhuwur supaya bisa dilas ing permukaan logam, ing kasus tekanan, saengga rong gesekan permukaan logam ing antarane pambentukan lapisan molekuler antarane fusion.Ultrasonic logam welding ditondoi kanthi cepet, energi, kekuatan fusi dhuwur, konduktivitas sing apik, ora ana spark, cedhak karo proses kadhemen; kerugian kasebut yaiku bagean logam welding ora bisa nglukis (umume kurang saka utawa padha karo 5mm), bit sing adol ora bisa gedhe, kudu Pressurized.6. welding bokong sentuhan Prinsip pimpalan lampu kilat yaiku nggunakake mesin welding kanggo nggawe ujung-ujung kontak logam, liwat voltase kurang saiki, nganti logam digawe panas ing suhu suhu tartamtu, tekanan axial ngganggu pembentukan kekayaan. Sendi welding bokong. Dua kimpalan ora disentuh karo rong elektron clamp clamping lan disambungake menyang pasokan listrik, mindhah campuran, rong bagian saka mburi kontak cahya sing digawe panas, titik kontak amarga pemanasan pembentukan jeblugan logam cair, jotosan cemlorot lampu kilat, tetep gerakan obah sing terus-terusan, lampu kilat sing terus-terusan, potongan-potongan welding ing ujung-ujung pemanasan, ing suhu tartamtu, ekstrusi sisih bahan kerja, mateni daya welding, dikatutake kanthi kuat. Panggunaan sambungan kabel pemanasan rintangan kanggo nggawe sentuhan titik kontak, lebur mburi welding logam, aplikasi saka pasukan ndhuwur kanggo ngrampungake welding.Reinforcing baja bokong lampu baja yaiku instalasi rong bar dadi bentuk docking, panggunaan las saiki liwat rong kontak kontak baja sing digawe saka resistensi panas, titik kontak saka leleh logam, nyebabake cipratan sing kuat, pembentukan lampu kilat, diiringi ambu ora enak, pelepasan Molekulasi trace, aplikasi kanthi cepet saka pasukan lali kanggo ngrampungake metode las.
Sumber: Meeyou Carbide

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

error: Content is protected !!
jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil ru_RUРусский ja日本語 de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa