Solusi

Aplikasi tungsten carbide yaiku babagan saklawasé saben aspek industri manufaktur,

saka logam potong kanggo kayu, minyak & gas kanggo pertambangan, jamur kanggo PCB, lan liya-liyane.

Kanthi pendekatan inovatif kanggo terus nggedhekake produktivitas,

kita ngetokake industri tungsten carbide blanks luwih saka 15 taun.

Wood Working

Kita nggawé kabeh jinis alat pengerjaan karbida, kayata unground carbide flat bar blanks kanggo Solid Carbide Strips, Saw tip kanggo blades bilah, pisau Indexable, Blanks for profiling, lan rods for woodworking, etc. 

 

Cutting Logam

Meetyou Carbide utamané ngalami pengembang lan prodhuksi alat kanggo ngethok logam, utamané rod karbida sing minangka bahan alat kanggo piranti gunting kaya pabrik pungkasan lan penggerudian. Piranti logam liyane kayadene rol lan pisau cukur uga diprodhuksi kanggo aplikasi pemotongan logam kanthi kinerja dhuwur.

Peralatan Medis

Tungsten carbide wis dadi logam campuran logam sing paling dhuwur ing kabeh wong sing nduweni sifat fisik, fleksibilitas, lan kegunaan kanggo ngatasi kebutuhan para profesional kesehatan ing ndonya.

 

Minyak & Gas

Meetyou Carbide minangka salah sawijining supplier paling apik ing industri minyak lan gas. Supaya bisa digunakake ing lingkungan engineering subsea, host tungsten digunakake kanggo nggawé komponen sing arang banget, kayata katup, liner, lan bantalan kontrol kanggo aplikasi eksplorasi lan kontrol aliran.

Industri cetakan

Komponen hardmetal Meetyou Carbide ngasilake kinerja sing luar biasa ing kondisi sing tantangan. Carbide kita mati bisa nyedhiyani resistance dhuwur lan nyandhang umur panjang sing luar biasa kanggo kawat gambar lan industri heading dingin.

 

Industri 3C

Industri 3C mbutuhake materi sing langgeng lan dipercaya ing manufaktur lan instalasi saka macem-macem bagean. Tungsten Carbide nyedhiyakake materi sing ngowahi cara industri 3C ngasilake bagean.

Daur ulang

Kita bisa dianggo pisau rotor kanggo mesin mesin rendaman lan mesin ngurangi ukuran bisa mbantu sampeyan mendaur ulang kabeh jinis bahan kaya karet, plastik lan limbah umum. Bilah rotary bisa digunakake ing mesin shredder kaya ZERMA ZTS Tiruan shredder.

 

Konstruksi

Jinis-jinis tombol karbida Meetyou Carbide digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kayata tombol karbida kanggo bangunan dalan, sisipan salju kanggo nguripake salju lan tombol bola tambang kanggo pengeboran. Kita mbantu sampeyan ngukir path sukses

Kita Produk

 

 

Solusi kanggo industri sampeyan?

Pak.

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa