141d2f 4fb30763ef8c4f7fa8c3bef42fb57140mv2
Bagean poros minangka jinis umum, yaiku puteran kanthi dawa sing umume luwih gedhe tinimbang diameteripun. Digunakake kanthi digunakake ing macem-macem peralatan mekanik kanggo ndhukung komponen transmisi, ngirim torsi lan tahan akeh. Pangolahan bagean poros kudu ngetrapake aturan tartamtu. Sampeyan bisa ngerteni langkah-langkah proses tartamtu lan sawetara masalah sing mbutuhake perhatian ing kertas iki.
1.babasan proses dhasar bagean poros
Lumahing machining bagean poros yaiku permukaan njaba lan permukaan khusus sing umum, saengga cara pangolahan sing paling cocog kudu dipilih kanggo macem-macem gelar akurasi lan syarat-syarat atos permukaan. Rute pangolahan dhasar bisa diringkes dadi papat.
Kaping pisanan yaiku saka mobil atos nganti mobil semi-rampung, menyang rute pangolahan mobil pungkasan, uga minangka rute proses sing paling penting kanggo bagean garan bahan eksternal umum jarum pangolahan cincin eksternal, diikuti karo mobil atos menyang semi- mobil rampung, Banjur kanggo kasar, lan pungkasane nggunakake rute pangolahan sing apik, kanggo bahan lan bagian ferrous kanthi tliti sing tepat, syarat-syarat permukaan lan bagean sing keras, rute pangolahan iki minangka pilihan sing paling apik amarga panggilingan yaiku proses tindakake sing paling becik. ; rute kaping tiga yaiku saka kasar nganti semi-finishing, finishing, inten, rute pangolahan iki digunakake khusus kanggo ngolah bahan non-ferrous, amarga logam tanpa ferrous kurang angel lan gampang ngalangi Jurang antarane pari-parian pasir biasane ora gampang diwenehi kekuwatan permukaan sing dibutuhake kanthi cara nggiling. Proses mobil finishing lan inten kudu digunakake. Rute pangolahan pungkasan yaiku saka kasar nganti semi-finishing, nganti kasar lan grinding apik. Pungkasane, proses pagawean pungkasan ditindakake. Rute jenis kaya iki yaiku rute pangolahan sing asring digunakake kanggo hardening bahan ferrous lan mbutuhake tliti dhuwur lan kekasaran permukaan sing kurang.
2.kang pra-pangolahan bagean poros
Sadurunge ngowahi sisih njaba bagean poros, sawetara proses persiapan dibutuhake. Iki minangka pre-processing part poros. Proses persiapan paling penting yaiku lurus. Amarga kerjo kosong bisa mbengkongake sajrone nindakake ubah sajrone manufaktur, transportasi, lan panyimpenan. Supaya njamin clamping sing dipercaya lan distribusi seragam mesin tunjangan, ing kahanan kadhemen, straightening ditindakake kanthi macem-macem mesin utawa mesin straightening.
3. standar posisi mesin saka bagian poros
Kaping pisanan yaiku bolongan tengah ing bahan kerja minangka referensi posisi kanggo mesin. Ing machining bagean poros, coaxiality saben permukaan njaba, bolongan taper lan benang benang, lan serenjar saka mburi mburi menyang sumbu rotasi minangka conto penting saka akurasi posisional. Lumahing iki umume dirancang kanthi garis tengah poros minangka referensi lan dipanggonke karo bolongan tengah kanggo salaras karo prinsip referensi kebetulan. Bolongan tengah ora mung referensi posisi kanggo ngowahi lan nggawe mesin nanging uga referensi posisi lan standar pamriksa kanggo proses mesin liyane, sing salaras karo prinsip standarisasi. Nalika posisi karo rong bolongan tengah, bisa ngolah pirang-pirang bunderan njaba lan pasuryan mburi ing clamping siji. bolongan njaba lan bolongan tengah minangka referensi posisi kanggo mesin.
 Cara iki kanthi efektif ngatasi kekurangan kekirangan posisi ing bolongan tengah, utamane nalika nggawe mesin kerja sing abot, posisi bolongan tengah bisa nyebabake clamping ora stabil, lan jumlah nglereni bisa uga ora gedhe. Sampeyan ora kudu kuwatir masalah iki kanthi nggunakake bunder njaba lan bolongan tengah minangka referensi posisi. Nalika ngganggu, metode nggunakake permukaan njaba poros lan bolongan tengah minangka referensi posisi bisa nahan wektu nglereni gedhe sajrone mesin, yaiku metode posisi paling umum kanggo bagean poros.

4. nggunakake rong permukaan bunder njaba minangka referensi posisi kanggo diproses.

 Nalika nggawe mesin ing ngisor poros rongga, bolongan tengah ora bisa digunakake minangka referensi posisi, saengga permukaan rong garis poros njaba kudu digunakake minangka referensi posisi. Nalika machining spindle alat mesin, loro jurnal dhukungan asring digunakake minangka referensi posisi, sing kanthi efektif bisa njamin kerusuhan saka bolongan taper sing ana hubungane karo jurnal sing ndhukung, lan ngilangi kesalahan sing disebabake referensi salah saka referensi.
Pungkasan, plug kerucut karo bolongan tengah digunakake minangka referensi posisi kanggo mesin.
 Cara iki umume digunakake ing machining saka njaba njaba poros gaun.
5.ing clamping bagean poros
Pangolahan plug kerucut lan mandrel lengan taper kudu tliti tliti. Bolongan tengah ora mung referensi posisi sing digawe saka awake dhewe, nanging uga pathokan kanggo bunder njaba nggawe poros gandheng. Sampeyan kudu njamin taper ing kantong utawa conthong. Nduwe gelar concentricity sing dhuwur karo bolongan tengah. Dadi, nalika milih metode clamping, kudu dielingake manawa jumlah instalasi plug conthong kudu dikurangi, saengga bisa ngilangi kasalahan instalasi ing bagean-bagean kasebut. Ing produksi nyata, sawise plug kerucut dipasang, umume ora dicopot utawa diganti ing tengah proses nganti proses rampung.

 

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa