Analisis Teknikal Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Pemotong 1

Karbida semen duwe pinggir kekerasan, resistensi nyandhang sing apik, resistensi karat lan koefisien ekspansi termal. Iki digunakake kanthi akeh ing pabrik acuan tliti kayata pembentuk kaca optik, nggambar logam, lan bagean tahan tahan karat lan karat. Cithakan karbida semen ora mung nduwe umur layanan sing dawa, luwih saka sepuluh kaping utawa uga atusan kaping polong baja, nanging uga nduwe kualitas produk sing dhuwur banget. Lensa kaca lan bagian liya saka injeksi injeksi bisa memenuhi syarat-syarat kualitas lumahing optik.

Karbida semen biasane hard kanggo mesin mesin amarga mesin sing ora apik. Grinding lan EDM minangka rong cara mesin machining sing paling umum saka mati semen karbida. Kanthi penampilan CBN, inten lan alat superhard liyane, bisa langsung ngethok karbida simen, sing luwih narik perhatian. Ulama manca wis nganakake panaliten liyane. B. bulla et al. Nganalisa pangaribawa paramèter machining ing profil lumahing cemented karbida ing inten ngowahi. Sawise entuk paramèter machining sing optimal, luwih cepet sinau pengaruh géométri alat ing kekasaran permukaan lan busana alat. N. Suzuki et al. Nggawa inten getaran ultrasonik intlisi ultrasonik ngowahi eksperimen ing karbida semen. Sampeyan ditemokake yen kualitas permukaan getaran elips ultrasonik luwih apik tinimbang ngowahi biasa, lan alat nganggo luwih cilik. Liwat eksperimen kasebut, alloy atos mati kayata prisma mikro lan lensa bundher kanthi kualitas permukaan optik uga digawe mesin.

Minangka tandha penting kanggo ngukur tingkat manufaktur mati nasional kanggo ngasilake karbida sing mateni karbida sing tepat, kompleks lan umur dawa. Teknologi panggilingan Mikro duwe kaluwihan efisiensi mesin gedhe, macem-macem bahan mesin, mesin kompleks bentuk telung dimensi, kualitas permukaan lan sapanunggalane. Cocog banget kanggo kemesian sing mati lan bagian mikro saka karbida semen lan duwe prospek aplikasi sing amba. Ing kertas iki, alat dilapisi inten digunakake kanggo panggilingan mikro saka karbida simen. Kekuwatan nglereni, kualitas permukaan lan nyandhang alat dianalisa.

Alat uji coba lan jadwal eksperimen panggilingan mikro PDC

Alat mesin panggilingan mikro kanthi tliti dhuwur (waca Gambar 1) digunakake. Alat mesin dirancang khusus kanggo panggilingan mikro bagean cilik lan mikro. Wujud saka kasur marmer, mekanisme feed, spindle flotation hawa kanthi laju, sistem kontrol gerakan adhedhasar PMAC, lan sapiturute Amarga diameter pemotong panggilingan mikro, ora gampang entuk setelan alat sing akurat. Alat mesin dilengkapi sistem setelan alat mikroskop, sing uga bisa digunakake kanggo ngawasi proses panggilingan mikro kanthi online.

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 2

Gambar 1 mesin panggilingan mikro

Gunakake pemotong panggilingan mikro sing ditutupi berlapis kanthi pinggiran spiral (waca Gambar 2a). Bahan dhasar pemotong yaiku aloi keras, lan lapisan film berlian ditutupi dening pemendapan uap kimia (CVD). Dawane gagang yaiku 6mm, diameter bilah yaiku 1mm, dawa bilah yaiku 2mm, sudut ngarep alat kasebut yaiku 2 °, sudut mburi yaiku 14 °, lan sudut spiral yaiku 35 °. Radius busur ujung alat γ ε diukur saka sudut pandang SEM sekitar 11 m (pirsani Gambar 2b); radius arka pinggiran alat γ β diukur saka tampilan ndhuwur SEM sekitar 8 m (pirsani Gambar 2C).

Analisis Teknikal Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 3

(a) (b)

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutter 4

(c)

 Gambar 2 pemotong panggilingan micro ditutupi

Piranti ditutupi berlapis digunakake kanggo nggulung alur sakcara ngisor paramèter mesin sing beda. Sadurunge tes kasebut, permukaan bahan kerja digosok, banjur tetep lan dipasang ing instrumen ukur, lan frekuensi sampling 20kHz. Kabeh tes ditindakake ing kahanan nglereni garing. Waca Tabel 1 kanggo paramèter tes panggilingan mikro. Kecepatan spindle tetep dipasang ing 20000r / min, ambane panggilingan AP yaiku 2 and m lan 4, m, lan tingkat feed saben FZ waos yaiku 0.3-1,5 M. M. Sawise tes kasebut, mesin pembersih ultrasonik digunakake kanggo ngresiki ing workpiece. Meter kekuwatan permukaan Mahr digunakake kanggo ngukur kekuwatan permukaan mesin lan kurva profil mikro ing arah feed. Morfologi lumahing mesin lan morfologi nyandhang alat diamati dening SEM.

Asil tes lan analisa panggilingan mikro PCD

Sinyal kekuatan sinyal minangka parameter penting kanggo ngawasi proses penggilingan, sing bisa nggambarake status ageman alat lan kualitas permukaan machining kanthi nyata. Ing proses panggilingan, kekandelan nglereni terus terus, sing mundhak saka nol nganti maksimal lan banjur mandhap dadi nol kanthi periodik kanthi rotasi pemotong panggilingan, ngasilake trough gelombang lan puncak gelombang sinyal tenaga penggilingan. Saka gelombang gelombang sinyal panggilingan, kita bisa mirsani prilaku sing ora normal kayata nglereni ora rata lan geter ing proses mesin.

Angka 3 minangka diagram gelombang gelombang sinyal daya pabrik sing diukur kanthi tes, ing endi Fx minangka gaya pemotong utama, Fy minangka tenaga feed, lan Fz minangka paksi paksi. Bisa ditampilake saka gelombang gelombang panggilingan manawa amplitudo paksi Fz minangka sing paling gedhe ing telung komponen proses panggilingan, luwih gedhe tinimbang rong komponen liyane, diikuti karo daya pemotong utama Fx lan tenaga minimum minimal Fy. Alasanipun yaiku ambane AP ing panggilingan mikro sithik, sing adoh banget tinimbang radiasi pemotong panggilingan mikro. Mung bagean cilik ing ngisor busur tip tenan melu nglereni, sing padha karo pemotong kanthi sudut deflection utama cilik, sing dadi komponen komponen tenaga penggali paksi gedhe.

Kanggo saben rotasi pemotong panggilingan, rong ujung pemotong simetris kanthi sukses bakal nglereni, sing nuduhake rong gelombang puncak ing periode sinyal kekuatan. Bisa dingerteni saka oscillogram yen amplitudo loro puncak ora padha, lan amplitudo setengah wulan pertama jelas luwih gedhe tinimbang setengah kapindho. Iki nuduhake yen proses panggilingan nyata, kekandelan nglereni rong pinggiran pemotong penggilingan untu dobel beda, siji pinggiran nglereni luwih akeh bahan, pinggiran ngethok liyane kurang bahan, nyebabake fenomena panggilingan sing ora rata. Milling sing ora seragam serius bakal nyebabake fluktuasi tenaga panggilingan, nambah getaran ing proses mesin, sing ora kondhisi stabilitas panggilingan mikro.

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutter 5

Gambar gelombang gelombang gelombang gelombang gelombang gelombang 3

Kekuwatan panggilingan miturut parameter panggilingan mikro beda direkam sajrone - tes. Nilai puncak gaya panggilingan sing cocog karo kekandelan nglereni maksim ing siklus rotasi alat dijupuk minangka asil tes, lan asil pangukuran komponen X, y lan Z ditampilake ing Gambar 4. Ing ambane panggilingan sing padha, kekuwatan panggilingan mundhak kanthi paningkatan feed feed FZ saben untu. Kekuwatan nglereni Fx lan pasukan feed Fy munggah kanthi alon. Nalika ambane panggilingan yaiku ap = 2 m lan 4 m, pasukan pemotong utama Fx mundhak saka 0.44N lan 0.92N nganti 1.34N lan 2.05N, lan pasukan feed Fy mundhak saka 1.34N lan nomer loro menyang "Ho " karo"; kekuwatan axial mundhak kanthi gedhe, saka "Qi" lan "the" menyang "the". Kajaba iku, paningkatan ambane panggilingan uga bakal bisa nambah kekuwatan panggilingan. FZ gaya paksi ing komponèn telung arah sensitif ing paramèter panggilingan. Alesané yaiku tingkat feed saben FZ waos ing panggilingan mikro luwih cilik tinimbang radiasi arc pinggiran γ β pemotong panggilingan mikro, sing ndadekake area kontak ing antarane mburi mburi sisih mburi pemotong panggilingan mikro lan bahan kerja cukup gedhe, lan gesekan pasukan ing mburi mburi menehi proporsi gedhe ing gaya panggilingan.

Analisis Teknikal Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 6

Angka 4 kurva kekuatan panggilingan ganti karo paramèter mesin

Kualitas lumahing panggilingan mikro PCD

Karbida semen yaiku bahan sing atos angel. Ing nglereni tradisional, materi sing rapuh biasane diilangi ing bentuk patah kasar, sing nyebabake cacat kegagalan sing rapuh ing permukaan mesin lan mengaruhi kualitas permukaan machined. Asil nuduhake yen paramèter machining dikontrol supaya ketebalan nglereni kurang saka nilai kritis tartamtu, materi sing kasar uga bisa duwe plastik, lan permukaan mesin duktile sing lancar dipikolehi, sing diarani potongan duktus. Gambar 5 nuduhake morfologi permukaan lan lengkungan profil karbida semen gilingan mikro ing AP = 2 μ m lan FZ = 1.2 μ M. Bisa ditampilake saka angka manawa morfologi permukaan machining utamane minangka refleksi geometri alat, kanthi alat sing jelas tandha tektur sing disebar. Saka kurva kontur, tandha alat feed saka untu alat bisa diamati, lan ora ana kekurangan kegagalan sing rapuh. Ing panggilingan mikro, kekandelan nglereni sing sithik banget, sing bisa nglereni potongan duktus karbida sing simen. Bahan karbonid semen dibuang kanthi cara ubah bentuk plastik kanggo entuk kualitas lumahing machining sing apik.

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 7

) Geometri permukaan

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 8

(b) kurva kontur

Gambar 5 morfologi lumahing mesin lan profil

Angka 6 nuduhake kurva kekuwatan permukaan Ra saka pabrik panggilingan mikro semen karbida kanthi paramèter mesin. Bisa dideleng saka angka kasebut yen nilai Ra saka atos permukaan mesin saka simen karbida cilik sithik amarga pamotongan saluran banyu ing gilingan mikro. Kekuwatan permukaan Ra mundhak kanthi nambah feed saben AP AP lan ambane FZ, nanging efek feed saben waos ing permukaan kasar luwih gedhe tinimbang ambane panggilingan. Nalika AP = 2 μ m lan FZ = 0,3 μ m, kekasaran lumahing minimal yaiku 0,073 μ m; nalika AP = 4 μ m lan FZ = 1,5 μ m, kekasaran permukaan maksimal yaiku 0,151 μ M.

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 9

(b) kontur

Gambar 6 wangun lan njelaske nganggo bentuk lumahing mesin

Angka 6 nuduhake kurva pangowahan kekuwatan permukaan Ra saka gilingan karbon semen karbon karo paramèter machining. Bisa dideleng saka angka kasebut yen nilai Ra saka atos permukaan mesin saka simen karbida cilik sithik amarga pamotongan saluran banyu ing gilingan mikro. Kekuwatan permukaan Ra mundhak kanthi nambah feed saben AP AP lan ambane FZ, nanging efek feed saben waos ing permukaan kasar luwih gedhe tinimbang ambane panggilingan. Nalika AP = 2 μ m lan FZ = 0,3 μ m, kekasaran lumahing minimal yaiku 0,073 μ m; nalika AP = 4 μ m lan FZ = 1,5 μ m, kekasaran permukaan maksimal yaiku 0,151 μ M.

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutter 10

(a) (b)

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutters 11

(c)

Géomètri diagram.7 saka ngagem alat nglereni

Analisis Teknik Mikro Mikro ing Bahan Karbida dening PCD Cutter 12

Dampak diagram.8 dawane panggilingan ing kekasaran permukaan

Tokoh 8 nuduhake kurva kekuwatan permukaan sing ganti karo dalan panggilingan mikro. Bisa ditampilake saka tokoh manawa kekuwatan permukaan Ra saya mundhak kanthi nambah dalan panggilingan. Nalika jarak panggilingan wis tekan 700m m, atose permukaan mundhak akeh; yen jarak panggilingan luwih saka 700mm, paningkatan permukaan kasar bakal mandheg; nalika dawa panggilingan 1000mm, kekuwatan permukaan Ra tekan 0.224 μ M. Sawise nyandhang alat, ora mung gaya panggilingan mundhak, nanging uga ekstrusi lan gesekan bahan kerja dadi luwih serius, sing nambah kemungkinan kegagalan semak Bahan karbida, nyebabake kekurangan cacat ing permukaan mesin, mbebayani kualitas lumahing mesin, lan nambah kekuwatan permukaan.

Kesimpulan nganti saiki

(1) amarga ambane panggilingan luwih sithik tinimbang radiasi busur tip, mung sisih ngisor busur tip bener melu nglereni, nyebabake komponen axial gedhe. Ing proses panggilingan mikro pemotong panggilingan untu berlapis kaping pindho, ana fenomena panggilingan sing ora seragam, lan kekuwatan panggilingan mundhak kanthi nambah feed saben waos lan ambune.

(2) Penggilingan mikro sithik, bisa nyumurupi potongan duktus saka karbida simen lan entuk kualitas permukaan sing apik. Kekuwatan permukaan Ra mundhak kanthi nambah feed saben untu lan panggilingan.

(3) nyebabake nyandhang rong agul lan ora nganggo ageman bantal sing ora rata. Kekuwatan permukaan mundhak kanthi nambah dalan panggilingan.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa