Pamilih Pamikiran Bentuk Piranti kanggo ngowahi ing sawetara kahanan 1

Ing produksi saben dinane, pilihan lumrah kanggo ngowahi bahan lan wujud alat langsung mangaruhi produktivitas tenaga kerja lan kualitas pangolahan bagean. Ing proses nglereni, alat kasebut kudu nggawa akeh gaya nglereni lan pengaruh, lan bisa digunakake kanthi suhu sing dhuwur, lan terus gesekan lan extrusi sing kuwat, sing gampang nyebabake nyandhang lan ngrusak alat ngowahi. Yen bahan ora dipilih kanthi akal, bagean kasebut ora cocog karo panggunaan, mula sampah bahan, kerusakan durung wayahe piranti mesin lan peralatan, nyebabake kerusakan ekonomi sing gedhe. Mula, macem-macem bahan alat kudu dipilih miturut bahan mesin sing beda. Pemilihan bahan alat sing bisa ditrapake ora mung bisa ningkatake efisiensi tenaga kerja lan njamin kualitas pangolahan, nanging uga ngirit biaya lan nyuda intensitas tenaga kerja.

Pilihan sing cocog kanggo materi alats

Bahan utama kalebu baja alat karbon, baja alat wesi, baja kacepetan dhuwur, karat semen, karamik, lan bahan alat superhard.

Pamilih Pamikiran saka Bentuk Piranti sing Nggunakake ing Sawetara Syarat 2

Baja alat karbon lan baja alat wesi utamane digunakake kanggo alat manufaktur, mati lan alat ukur.

Baja kacepetan dhuwur minangka baja alat kanthi unsur wesi liyane kayata tungsten (W), molibdenum (Mo), kromium (Cr) lan vanadium (V). Piranti baja kanthi kecepatan kanthi dhuwur gampang diproduksi, gampang digiling, gampang gampang dienggo liwat mecah, lan duwe kekarepan sing apik, sing asring digunakake ing kesempatan kanthi tenaga dampak sing gedhe. Digunakake kanggo nggawe macem-macem alat sing komplek lan alat mesin bolongan. Baja kacepetan dhuwur bisa dipérang dadi molibdenum tungsten lan tungsten. Baja kacepetan kanthi dhuwur (W18Cr4V) digunakake saiki, nanging ora bisa digunakake ing nglereni kacepetan dhuwur amarga resistensi panas sing kurang. Baja kacepetan tinggi molybdenum (w6wo5cr4v2) digunakake kanggo nggawe alat gulung panas, penggeretan twist, lsp.

Karbida semen yaiku jinis metallurgy serbuk, sing digawe saka bubuk tungsten lan titanium karbida lan kobalt minangka binder, banjur diobrol kanthi suhu dhuwur sawise ditekan tekanan tinggi. Iki minangka alat alat sing digunakake digunakake ing saiki. Miturut komposisi kasebut, ana telung jinis wesi kobalt tungsten sing digunakake (jinis K), wesi kobalt tungsten titanium (jinis P) lan tungsten titanium tantalum kobalt aloi (jinis M). Karbida simen kobalt kanthi tungsten karbida (WC) lan kobalt (CO). Utamane digunakake kanggo ngolah wesi, bahan sing reget utawa kesempatan kanthi pengaruh sing dhuwur. Kode sing digunakake ing umum yaiku K01, K10 lan K20. Umume, K01 digunakake kanggo ngrampungake, K10 kanggo semi-finishing lan K20 kanggo mesin kasar. Karbida simen kobalt kanthi tungora dumadi saka tungsten karbida, kobalt lan titanium karbida. Iki cocog kanggo ngolah baja utawa bahan plastik liyane kanthi kekerasan, nanging kasar, ora tahan lan ora cocog kanggo ngolah bahan sing rapuh. Kode umum yaiku P01, P10 lan P30. Umume, P01 digunakake kanggo ngrampungake, P10 kanggo semi semi lan P30 kanggo mesin atos. Tungsten, titanium, tantalum lan kobalt cocog kanggo ngolah logam ferrous lan non-ferrous kanthi kripik sing dawa utawa cendhak. Kode sing umume digunakake yaiku M10 lan M20. M10 digunakake kanggo finishing lan M20 digunakake kanggo mesin atos. Piranti nglereni keramik biasane digunakake kanggo ngrampungake semi lan ngrampungake logam tanpa ferrous, wesi tuang lan baja sing atos. Bahan superhard yaiku kuburan nitrida kubik lan berlian: kubik boron nitrida digunakake kanggo nggenepi semi lan ngrampungake wesi, baja sing atos lan wesi sing digawe panas. Inten bisa nglereni logam lan wesi non-ferrous kanthi bahan tahan karat kanthi kekerasan.

Milih pemotong Utass

Pamilih Pamikiran Bentuk Piranti kanggo ngowahi miturut Kondisi 3

Pilihan alat ngowahi benang digunakake ing kabeh jinis produk mekanik, lan bagean sing nganggo thread lan cacing digunakake. Piranti ngowahi benang kanthi sudhut sing beda dipilih miturut benang sing beda.

(1) ana rong jinis alat ukur benang segitiga: baja kacepetan dhuwur lan wesi hard. Alat ngowahi baja kanthi kecepatan kanthi dhuwur nduweni kaluwihan mecah, gampang ngasah, angel, ora gampang ngremet tip alat kasebut, nilai kasar permukaan cilik, nanging resistensi panas sing kurang, sing mung cocog kanggo sithik -Sambungake benang ngowahi. Alat ngowahi benang keras duwe kekerasan sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik, resistensi suhu dhuwur, stabilitas termal sing apik, nanging resistensi pangaruh sing kurang. Mula, alat ngowahi benang karbida cocog kanggo nglereni kacepetan dhuwur. Ing nglereni kecepatan kanthi kacepetan, profil nyata bakal nggedhekake, saengga sudut alat sing tajem kudu dikurangi udakara udakara 30 ', lan kekerasan wajah ngarep lan mburi alat ngowahi kudu cilik banget.

(2) nalika ngowahi benang trapezoid, kekuwatan radial gedhe. Kanggo nyuda kekuwatan nglereni, bisa dipérang dadi suwene atos lan rampung ngowahi. Sajrone ngowahi kanthi kasar, supaya bisa nglereni kiwa lan tengen lan nyedhiyakake sangu penamat, ambane kepala pemotong bakal luwih cilik tinimbang ambane ngisor alveolar, sudut mburi diameter diameter kira-kira 8 °, Sudut ngarepe yaiku 10 ° - 15 °, sudut mburi loro-lorone yaiku (3 ° - 5 °) ± ψ (sudut sing amba ing ndhuwur), lan sudut waos bakal 30 ° 0 - 30 ′. Sudut ngarep diameter diameter alat akhir baja kanthi laju yaiku 0, lan sudut ing antarane sisih pemotongan ing sisih loro padha karo sudut waos. Supaya njamin pemotongan sing mulus ing loro-lorone ing pinggiran nglereni, ujung pemotong kudu digiling nganggo sudut rake gedhe (10 ° - 16 °). Nanging, kudu dielingake yen pojok nglereni ing mburi ngarep alat ngowahi iku ora bisa melu ing pemotong kasebut. Alat ngowahi baja baja kanthi kacepetan dhuwur bisa ngolah benang kanthi tliti kanthi dhuwur lan kekasaran permukaan cilik, nanging efisiensi produksi kurang. Kanggo nambah efisiensi produksi, alat ngowahi karbida bisa digunakake kanggo nglereni kacepetan kanthi dhuwur nalika ngowahi benang tliti umum.

Pamilih Pamikiran saka Bentuk Piranti kanggo Nggawe Sawetara Katentuan 4

(3) ana rong jinis worm worm sing digunakake: metrik (20 °) lan Inggris (14,5 °). Cacing Inggris arang digunakake ing China. Cacing metrik utamane digunakake. Alat ngowahi baja kacepetan dhuwur umume digunakake kanggo ngowahi cacing, lan ngowahi atos lan ngowahi apik digunakake kanggo ngowahi. Sajrone ngowahi kanthi kasar, dibutuhake sudut sing kalebu ing antarane sisih kiwa lan sisih kiwa rada kurang saka kaping pindho sudut untu, ambane kepala pemotong kurang saka jembar slot akar untu, sisih kiwa lan ngarep ngarep radial sisih tengen 10 ° ~ 15 ° ana lemah, ngarep-ngarep mburi sisih loro yaiku (3 ° ~ 5 °) ± ψ, lan ujung pemotong dibunderaké kanthi bener. Yen wis rampung, sudut sing kalebu ing sisih kiwa lan sisih kiwa padha karo kaping pindho saka sudut untu lan kudu simetris. Lurus ujung nglereni luwih apik, kekuwatan permukaan cilik, lan alur chip sing diluncurake kanthi sudut ngarep gedhe (15 ° - 20 °). Ing ndhuwur ana sawetara ide dhasar kanggo milih bahan lan bentuk alat. Amarga macem-macem alat nglereni, jinis strukture lan syarat pangolahan bagean beda-beda. Ing operasi praktis, isih ana kabutuhan pengalaman. Personel trampil nganakake analisis ilmiah adhedhasar kahanan produksi sekolah lan perusahaan (produksi, perencanaan, kompactness produksi, skala, modal, lan sapiturute) lan kahanan ngolah bagean lan peralatan, lan pilih alat pemotong kanthi kinerja lan rega sing cukup, kanthi cara iki, kita bisa menehi play full menyang potensial peralatan, njamin kualitas pangolahan, ningkatake efisiensi pangolahan, lan nambah pengalaman lan efisiensi perusahaan kasebut.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa