Rod Carbide

Tungsten Carbide Rods Solid

Kayu karbida cemented padat digunakake akeh kanggo piranti karbida padat kanthi kualitas tinggi kayata pemotong panggilingan, pabrik mburi, drakula utawa reamer.

Khusus ing bar bulat tungsten karbida, kanthi garis produk sing pinunjul saka coolant lan karbida solid rod, kita ngasilake lan nyedhiyakake kayu unground lan lemah karbida rod kanggo sampeyan. Kain karbida h6 sing polesan sing paling populer.

Jangkoan kelas ISO K05 kami K40, saka logam, aluminium, baja, logam non-ferit, kanggo titanium utawa kita ngembangake bahan kanggo aplikasi sampeyan. Kelas 10% kobalt kelas MT10A digunakake akeh kanggo mesin aluminium lan baja utawa aplikasi umum. MT12U kelas kobalt 12% kita utamané cocok kanggo bahan mesin kaya stainless steel lan bahan komposit.

Alat Cutting Blanks

Cut-to-Length (CTL) Tungsten Carbide Rod, Ground, Polesan, Chamfer one end Kita duwe salah siji garis paling gedhé lan paling lengkap saka lemah CTL karbida rod kanggo nglereni alat kosong ing ...

Karbide Rods with Coolant Hole

Coolant Tungsten Carbide Rods with duct oil We produce different types of solid carbide rods with inner coolant holes and various grades in stock, including rod Carbide with 1 Straight coolant oil ...

Carbide Rod Blanks

Rod Carbide Blanks Solid Unground Tungsten Carbide Rod Blanks Kami ngasilake unground batang batang karbida di saham dengan sintering HIP dan 100% bahan perawan. Kelas kita kalebu ISO K05 kanggo ...

Telung cara kanggo ngasilake rod carbide

Ekstrusi

Ekstrusi minangka metode paling populer kanggo ngasilake rod karbida. Iku cara praktis banget kanggo ngasilake rod karbida sing dawa kaya 330mm.310mm lan 500mm, etc. Nanging, proses pangatusan wektu iku minangka kelemahan sing kudu kita waca.

Pencet otomatis

Pencet otomatis iku cara sing paling efektif kanggo pencet ukuran cendhak kaya 6 * 50,10 * 75,16 * 100, lan liya-liyane. Sampeyan bisa ngirit biaya saka motong karbida lan ora perlu wektu garing. Supaya wektu timbal luwih cepet tinimbang ekstrusi. Ing tangan liyane, rod dawa ora bisa diprodhuksi dening cara iki.

Pencet Isostatik Srengéngé

Pencet isostatik sing adhem (CIP) yaiku teknologi paling anyar kanggo nggawe batang carbide. Amarga bisa nggawe bar panjang kaya 400mm nanging ora perlu lilin kaya ekstrusi, saengga ora perlu wektu kanggo garing, uga. Iki minangka pilihan sing paling apik nalika nggawe diameters gedhe kaya 30mm lan 40mm.

Aplikasi saka tungsten carbide rods

 Rod karbida utamané digunakake kanggo latihan, mburi pabrik, lan reamer. Sampeyan uga bisa digunakake kanggo nglereni, stamping lan alat ukur. Digunakake ing industri kertas, pengepakan, printing, lan industri pengolahan non-ferrous. Kajaba iku, uga akeh digunakake ing pangolahan alat-alat baja kacepetan dhuwur, pemotong karbida pemotong, alat karbida, pengeboran karbida, baja kacepetan tinggi, alat karbida, dll. Rod karbida bisa digunakake ora mung kanggo peralatan ngethok lan pengeboran nanging uga kanggo jarum input, macem-macem muter ngagem bagean lan bahan struktural. Kajaba iku, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata machinery, kimia, petroleum, metalurgi, electronics lan industri pertahanan

Grade Chart

grade MT09UMT10SMT12SMT25SMT06UMT20.8
Range ISO K10-K20K20-K40K20-K40K20-K40K05-K10K40-K50
WC + karbida liyane%9190888893.585
Lowongan Kerja%91012126.515
Ukuran wc WCμm0.40.80.60.40.60.8
Kapadhetang / ㎝³14.514.4214.1214.114.8513.95
kekerasanHv30189016001580175018901350
HRA93.591.591.292.593.589.589.5
tancep kekuatan pecahN / mm²380041004200440037003800
kpsi551590609638540551551
ketangguhan frakturMpa.m½10.214.214.713.510.117.5
modulus enomkpsi867808536080860800009100079086
kompresif kekuatankpsi11451015101011091156957

Aplikasi kasebut

GradeProperti lan aplikasi
MT09UUltra-fine grain WC with 9% Co Resistance wear very high and excellent deformation resistance High speed cutting milling, finishing For use on hardened steel, plastics, fiber reinforced materials, HRC55-65
MT10SUltra-fine grain WC with 10% Co Resistance wear very high and deformation excellent High speed cutting milling & drilling For general usage and suitable for all kind of material belowHRC45
MT12SSubmicron grain WC with 12% Co High toughness and wear resistance Khusus dirancang kanggo mesin stainless steel Kanggo panggunaan stainless steel, wesi nikel, titanium alloy lan khusus alloy
MT25SWc gandum ultra-halus dengan 12% Co Ketangguhan tinggi dan tahan pakai tinggi Cocok untuk pemrosesan finishing dan roughing baja dengan kekerasan antara 45 dan 55HRC baja untuk perlakuan permukaan, nikel dan nikel paduan
MT06USubmicron grain WC with 6% Co Wear resistance dhuwur banget High speed cutting Kanggo pengeboran lan penggilingan komposit plastik, PCB, keramik, kayu, lan MDF
MT20.8Submicron grain WC with 15% Co High strength and toughness Punching speed-speed Kanggo nggunakake punches carbide solid

Apa karbida cemented ultra-nggoleki?

Karbida cemented cemented ultra-fine yaiku kekuwatan sing dhuwur, kekuatan dhuwur lan resistansi nyandhang dhuwur, karbida, lan proses adsorpsi - efek difusi cilik, cocok kanggo proses pemrosesan baja paduan tahan panas, titanium, kekuatan dhuwur, non-metalik brittle bahan lan bahan logam kayata kaca, marmer, granit, fiberboard kaca bertekanan plastik lan logam lan logam non-ferrous tungsten, molibdenum lan liyane.

Minangka karbida cetek sing disediakake kanthi apik kanthi kekuatan lan kekuwatan tinggi, kekerasan lan daya tahan dhuwur, saengga minangka alat kanggo motong kanggo ngasilake pinggiran presisi, saengga panggunaan sudut rake gedhe kanggo njaga pinggiran pojok sing cetha. Supaya bisa tahan pasukan pemotongan gedhé, lan bisa ngrampungake tingkat permukaan mesin sing dhuwur.

Bisa nambah katemtian alat lan ngrampungake materi mesin kanthi 1 nganti 3, utamane ing proses pemrosesan kalor tahan panas, paduan titanium, besi tempel sing dilebur, lan aspèk liya nunjukake kinerja sing apik. Alat pemotong karbida tipis tipis, baja berkepul tinggi, paduan tahan panas, lan stainless steel, urip luwih padhang tinimbang P01 utawa K10 luwih saka kaping pindho

Kaya Meetyou alat pemotong karbida ultra-halus ngolah bahan-bahan kasebut tinimbang alat perkakas karbida biasa luwih saka 10 kali luwih dhuwur. Perkembangan karbida cemented gandum ultrafine wis dikembangake kanggo mbangun pondasi pabrik mburi karbida cemented lan latihan twist karbida.

Pabrik akhir karbida lan pengeboran sirip sing umume digawe saka kekuatan dhuwur, kekerasan tinggi, karbida cemilan karet ultrafine kanggo njamin kinerja potong pinggiran tengah. Pabrik akhir karbida dienggo sacara luas ing industri cetakan (utamané industri cetakan plastik), industri otomotif, IT lan industri-industri sing gegandhengan. Industri plastik duwe akeh bahan baku baja plastik HRC30-34 sing wis diencerake minangka bahan mentahan, ing endi kekerasan mesin kasebut kurang, mung nggunakake kilang akhir karbida ngasilake efisiensi dhuwur saka roughness permukaan apik saka mode presisi tinggi Kembang.

Saiki, pabrik carbide end wis digunakake ing jalur produksi mobil, IT lan industri-industri sing ana gandheng cacahe ngasilake pabrik karbida F0.1 ~ 8mm sakabèhé ngolah serat kaca sing dikuatake lan papan pangolahan mikro.

Bor Solid Carbide Twist wis cepet berkembang kanggo nyukupi efisiensi dhuwur saka industri otomotif lan pangolahan papan serat kaca (PCBs) plastik ing industri IT. Pengeboran ing PCB, bolongan bolongan tanpa rambut serat kaca, pengeboran twist baja berkecepatan tinggi ora bisa memenuhi syarat, lan kudu nggunakake bor twist karbida sakabèhé. Kanthi perkembangan elektronik, informasi lan industri liyane kanthi cepet, pamenta twist karbida bakal berkembang.

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa