Karbida semen yaiku jinis karbida semen, sing digawe kanthi proses metallurgi bubuk ...
introduksiSteel diilangi kanthi ngetreni baja menyang suhu ing ndhuwur suhu kritis Ac3 ...
Pisanan, profil epamisi balok molekuler ing lingkungan vakum ultra-dhuwur, kanthi energi termal tartamtu ...
1, Review babagan Organic Halide Perovskite - Properties Fotoelektrik sing ana gandhengane 1 posisi Spectral lan PL ...
Kaping pisanan, pangembangan riwayat ringkesTingkat pertama: 1945 nganti 1951, panemuan ...
Pisanan, konsep dhasar saka partikel ukuran partikel (1) partikel: kanthi ukuran lan bentuk tartamtu ...
【Introduksi】 Konstruksi piranti elektronik fleksibel kanthi fungsi lan struktur tartamtu nyedhiyakake macem-macem ...
1 PambukaCorrosion kanggo bahan logam sing nyebabake kerugian sing gedhe banget. Sawetara wong count ...
1, Tutup Bahan Alam: Panggunaan sintesis "phagocytosis" partikel koloid fungsiUniversitas Bristol ...
【Introduksi】 Umume saka bahan logam, keramik lan semikonduktor digawe saka polycrystalline. Beda, sanajan ...