When we get the drawing of the workpiece, we first select the indexable insert with...
Minggu kepungkur kita ngomong babagan HIP. Minggu iki topike kita adhem meksa isostatik, siji ...
Karbida semen yaiku jinis karbida semen, sing digawe kanthi proses metallurgi bubuk ...
introduksiSteel diilangi kanthi ngetreni baja menyang suhu ing ndhuwur suhu kritis Ac3 ...
Pisanan, profil epamisi balok molekuler ing lingkungan vakum ultra-dhuwur, kanthi energi termal tartamtu ...
1, Review babagan Organic Halide Perovskite - Properties Fotoelektrik sing ana gandhengane 1 posisi Spectral lan PL ...
Kaping pisanan, pangembangan riwayat ringkesTingkat pertama: 1945 nganti 1951, panemuan ...
Pisanan, konsep dhasar saka partikel ukuran partikel (1) partikel: kanthi ukuran lan bentuk tartamtu ...
【Introduksi】 Konstruksi piranti elektronik fleksibel kanthi fungsi lan struktur tartamtu nyedhiyakake macem-macem ...
1 PambukaCorrosion kanggo bahan logam sing nyebabake kerugian sing gedhe banget. Sawetara wong count ...