Wear Parts

Carbide Wear Parts

Piranti nyebabake karbida iki nyedhiyakake solusi kanggo saben sektor industri, kalebu solusi karbida khusus kanggo konsumen, manawa nggawe baja panas-digulung, alat-alat teken kawat logam, utawa bagian sistem medis sing tahan.

Tahan tahan tungsten carbide parts nggawe mesin luwih cepet, bagian mesin kudu diganti maneh, lan wektu gantian luwih cendhek kanggo ngendhegake wektu sing ora aktif lan nambah produktivitas.

Zerma Rubber Shredder Rubber Cutter

Blade / Cutter / pisau Alat-alat untuk Zerma Karet ban Shredder Mesin ZXS T model Pisau industri untuk melanggar tujuan Bahan: Tungsten karbida Ukuran Blade 60m * 60mm * 20mm Aplikasi: Bilah iki wis diinstal ing ZERMA Karet ...

Tungsten Carbide Wire Drawing Die

Tungsten Carbide wire drawing dies / molds pelell are made from 100% vergine material of WC and Co. With resistance wear good, and strength bending strength, drawing wire carbide dies prim ...

Tungsten Carbide Tips

Tungsten tungsten karbida tips yaiku alat penambangan karbida sing ditrapake kanggo manufaktur mesin ngebor, heavy utawa kolom bore sing digging kanggo rock hard ...

Tungsten Carbide Sealing Rings

Cemented Tungsten Carbide Rings for sealing purpose Cincin segel mekanis digunakake kanggo segel jebolan ing antarane poros puteran lan piranti nulis ing peralatan kayata pompa ...

Tungsten Carbide Rolls Ring

Tungsten karbida Sintered Ngganti cincin kanggo roller karbida sing wis rampung RINGS FOR BLOKING FINISHING Meetyou Carbide miwiti saka bahan paling apik sing kasedhiya, ngasilake sawetara ...

Tungsten Carbide Plates

We stock varieties of thin sheet metals in stock inventory. padha bisa digunakake ing kayu, mesin logam. kabeh plate wis stress relieving HIP sintered supaya gain corrosion, ...

Tungsten Carbide Nozzle

Cemented tungsten carbide nozzle for sandblasting / water jet Size dimension from 2mm to 400mm, available virgine material and recycling material Tipe: sandblasting nozzle, nozzle painting, nozzle bit srill, nozzle long and various nonstandard industrial ...

Tungsten Carbide Floating Plugs

Tungsten Carbide Floating Plug Dies utamané digunakake kanggo teken tembaga, padha bisa bebarengan karo drawing tabung mati. Kanthi gesekan lan deformasi antarane mati lan tembaga ...

Tungsten Carbide Disc Cutter

Tungsten Carbide Cicular Disc Cutter blade Aplikasi: cutting electrisity circuit board, advanced technology.High density, hardness, bending strength and wearing permanently 1. Full ukuran kasedhiya: OD bervariasi saka 8mm ...

Tungsten Carbide Cusps

Tungsten Carbide Cusps mining buttons. Tungsten carbide cusps comes in various shapes, eg spherical, ballistic, conical, parabolic, flattop. Iki digunakake kanggo nggawe bit rock drill digunakake kanthi ...

Tungsten Carbide Bushing

Tenggorokan karbida tungsten carbide bushings carbide bakal ditindhes kanthi permanen menyang plat jig, biasane disiram karo permukaan ndhuwur. Umumé digunakake kanggo pengeboran utawa reaming siji-operasi, Aplikasi saka tungsten ...

Tungsten Carbide Anvil

Cemented 6-facet Tungsten Carbide Adjustable Anvil for diamond synthetic is synthesized cavities and processed in manufacturing manufaktur bubuk berlian buatan. Carbide anvils hard alloy anvils minangka piranti tombol sajrone nggawe mirah, nggunakake dhuwur ...

Tambang Karbida Solid Padat

Tungsten carbide Tungsten ngalangi wis digunakake ing pengeboran lenga, peralatan plow salju, piranti nglereni, mesin pertambangan, pangopènan dalan lan alat pengeboran batu bara. Sampeyan uga bisa digunakake minangka piranti excavating ...

Cemented Carbide Pelet

Pelet Pelet Karbida, Carbide Pelet pelet sing digunakake kanggo karbida berkualitas tinggi minangka inti, kanthi dhuwur kekerasan, koefisien gesekan konduktivitas termal sing apik yaiku cetakan gambar kawat karbida sing cilik yaiku ...

karbida es stud pin pada ban

PIN ban iki sing digawe saka bahan tungsten karbida bakal njamin karet ban paling gedhe kanggo nyedhiyakake traksi cukup ing trotoar liwat campuran salju utawa es. We fabricate sembarang kustom selaras minangka saben ...

Carbide Drawing Dies

Carbide drawing dies are widely used in drawing metal and non-metal industry. They can be used in drawing steel wires, steel bars, and tubes, etc. And air condition tubes are drawn…

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa