Apa Tren Pengembangan Alat ing Industri Mesin Saiki

Ngurangi emisi gas omah kaca CO2 wis dadi tujuane ing jagad iki, lan saiki akeh papan sing mbahas babagan mbayar pajak pelepasan CO2. Amarga munculake lapangan anyar, lan wong kudu adaptasi karo lapangan sing wis ana, syarat ing ndhuwur uga duwe pengaruh akeh ing riset lan pangembangan alat mesin. Iki amarga luwih saka sadurunge, ana perlu kanggo ngganti drive, nganyari bahan sing luwih entheng, lan ngirit energi lan sumber daya. Personel R&D ndeleng potensial gedhe kanggo modifikasi desain kanggo alat, lapisan anyar, strategi mesin anyar, lan solusi digital sing nanggapi kanthi nyata ing macem-macem kahanan ing kerangka sing wis ana.

Tren saiki yaiku nggunakake bahan kasebut ing aloi lithium aluminium cahya anyar, sing bakal nate ngetrapake alat pemotong tradisional lan entuk kauntungan sing mutlak. Pramila panjaluk alat kanggo kinerja khusus kanggo aplikasi kasebut bakal saya tambah. Contone, bagean pesawat digawe saka wesi aluminium biasane diproses nganti 90%. Miturut geometri bagean sing dibutuhake, akeh alur lan rongga kudu digiling metu saka logam kanggo njamin stabilitas lan nyuda bobote. Kanggo ngasilake bagean kanthi kualitas kanthi ekonomi lan efisien, pemotongan kecepatan kanthi dhuwur (HSC) dibutuhake kanggo ngolah bagean kasebut, lan kacepetan pemotongan bisa nganti 3 000 M / min. Parameter nglereni sing sithik banget bakal nyebabake chip accretion, sing bakal nyebabake nyandhang kanthi cepet lan ganti alat asring. Amarga wis suwe banget karo alat mesin, regane akeh. Mula, operator alat mesin sing duwe spesialisasi kanggo ngolah aluminium duwe alasan sing apik kanggo mbutuhake alat nglereni kanggo njupuk data nglereni lan umur alat ing ndhuwur tingkat rata-rata, uga keandalan mesin sing dhuwur banget.

Kita wis nuduhake carane ngrampungake syarat kompleks kasebut. Pemotong panggilingan 90 ° dilengkapi agul-agul jinis indeks anyar. Nggunakake lapisan PVD anyar, diprodhuksi nggunakake "metode hipims." Hipims tegese "sputtering magnetron pulsed", teknologi sing adhedhasar sputtering katone magnetron. Fitur unik saka proses lapisan fisik iki yaiku kanggo nggawe lapisan PVD sing padhet lan lancar, sing bisa nyuda gesekan lan kecepatan kritik. Ing wektu sing padha, metode iki nambah stabilitas ing pinggiran nglereni, lan nambah resistensi nyandhang pasuryan mburi, saéngga entuk tingkat penghapusan logam maksimal. Tes lapangan nuduhake manawa blades sing bisa diindeks hipim duwe kaluwihan tinimbang jinis standar. Urip alat wis tambah ing 200%. Panjaluk alat nglereni kinerja dhuwur kanggo ngolah aloi aluminium tansaya akeh, utamane ing industri penerbangan lan industri mobil.

Pabrik dinamis: strategi panggilingan sing fokus ing efisiensi

Akeh industri (utamane industri pasokan) ngadhepi tekanan nambah stabilitas pangolahan, nyepetake kacepetan proses, nyuda biaya pangolahan lan njamin kualitas pangolahan. Ing wektu sing padha, syarat reabilitas mesin lan efisiensi biaya uga ketat kanggo kualitas permukaan lan stabilitas dimensi. Kajaba iku, panjaluk bahan kanggo entheng utawa tahan panas uga saya tambah akeh. Nanging, amarga sifat-sifat kasebut, bahan kasebut saka klompok materi ISO m lan ISO s asring angel diproses kanthi tepat. Pabrik dinamis nyedhiyakake solusi kanggo lapangan iki, nalika njamin efisiensi produksi lan keandalan mesin, dadi sebabe perusahaan pangolahan logam luwih akeh gumantung ing metode iki.

Bentenane kanggo nglereni kinerja dhuwur (HPC) lan pemotong dinamis sing dhuwur (HDC) yaiku gerakan lan gaya pemotong panggilingan. Ing proses nglereni kinerja dhuwur, nalika alat panggilingan tetep, ambane nglereni rada cilik; ing proses nglereni dinamis sing dhuwur, sistem kontrol CAD / cam ngontrol sadawane jalur alat sajrone proses wujud bahan kerja (Gambar 1). Iki nyegah utawa paling ora nyuda wektu sing ora nglereni. Kajaba iku, ambane pemotongan dinamis sing dhuwur luwih gedhe tinimbang pemotongan kinerja tradisional sing tradisional, yaiku jarak strok dikurangi, amarga dawa alat bisa digunakake.

Apa Tren Pembangunan Alat ing Industri Mesin Saiki


Strategi panggilingan dinamis tokoh 1 mbutuhake bahan kerja, panggilingan sing cocog, alat mesin lan sistem CAD / CAM

Ing proses pemotongan kinerja sing dhuwur, sudut envelope asring gedhe banget. Mula, kekuwatan sajrone proses kasebut uga gedhe. Iki bakal nyepetake alat lan mesin spindle. Ing sisih liya, panggilingan dinamis ditondoi kanthi stabilitas mesin mesin lan umur alat sing dawa. Umumé, sudut envelope kanggo nglereni dinamis sing cilik banget, tegese kekuwatan alat lan alat mesin luwih cilik tinimbang pamotongan kinerja sing dhuwur. Dibandhingake karo pemotongan kinerja sing dhuwur, pemotongan dinamik sing dhuwur duwe paramèter pemotongan sing luwih dhuwur, wektu nglereni sing luwih cilik lan stabilitas mesin sing luwih gedhe, saéngga tingkat penghapusan logam dhuwur banget.

Kontrol feed adaptif: nggunakake paramèter nyata-wektu kanggo ngoptimalake paramèter nglereni

Kanggo wektu sing suwe, automation, digitalisasi lan teknologi jaringan wis digunakake ing pirang-pirang lapangan pangolahan logam, lan saya misuwur banget. Utamane, piranti lunak lan piranti lunak sing digunakake kanggo nglumpukake lan nganalisa data wektu nyata wis entuk kabisat. Piranti lunak nduduhake carane alat iki nyedhiyakake akeh kesempatan kanggo ngoptimalake proses (Gambar 2). Kontrol feed adaptif nganalisa data input alat mesin ing wektu nyata lan nyetel mesin kanthi pas. Iki njawab pitakon utama kanggo pangguna akeh. Yaiku, kepiye menehi play lengkap kanggo keuntungan alat mesin tanpa owah-owahan gedhe ing proses utawa reprogramming kompleks? Piranti lunak bisa nyepetake wektu proses ngolah sapotong. Piranti lunak wis digabung karo program kontrol sing wis ana, lan data ing program kasebut wis diterapake ing proses mesin.

Apa Tren Pengembangan Alat ing Industri Mesin Saiki 3


Gambar 2 kanthi dinamis nyetel feed miturut kahanan nglereni. Kanthi cara iki, wektu produksi sepotong siji bisa disingkat lan linuwih pangolahan bisa ditingkatake

Sajrone pemotongan alat sing kapisan, komputer "sinau" output idaman spindle lan efisiensi nglereni maksimal saben alat. Banjur ngukur output spindle nganti 500 kali per detik lan kanthi otomatis nyetel feed ing saben cilik. Yaiku, alat mesin mesthi mlaku kanthi jumlah feed maksimal saben alat. Yen kahanan nglereni (ambane nglereni, sangu pemesinan, nganggo, lsp), komputer bakal nyetel kacepetan lan output ing wektu nyata. Iki ora mung nduwe pengaruh positif marang wektu kerja mesin, nanging uga nambah reliabilitas mesin kanthi karakteristik panggilingan sing dioptimalake. Kekuwatan sing tumindak ing spindle luwih konstanta, lan panguripan layanan pemotong dawane saya suwe.

Yen ana risiko pemotongan potongan, komputer bakal langsung ngilangi jumlah feed utawa mungkasi operasi kasebut kanthi lengkap. Nggunakake pelanggan proses komputer kanthi high-end, efisiensi pangolahan wis entuk asil sing apik tenan. Yen proses kompatibel, wektu pangolahan bisa dikurangi kanthi 10%. Kita wis bisa nglereni wektu pangolahan kanthi setengah liyane. Yen jumlah akeh, mbebasake kapasitas mesin sing akeh. "Kajaba iku, cara iki efektif ora preduli apa piranti Walter digunakake utawa ora. Sampeyan mung kudu nyukupi syarat sistem alat mesin.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa