Wood Working

Karya Kerja Kayu Karbida

Kita nggawé unground flat bar kosong karbida kanggo Solid Carbide Strips lan carbide blanks kanggo piranti karbida kaya

Saw tips kanggo pengerjaan kayu, pisang Indexable, Blanks for profiling, lan rod kanggo alat pengerjaan kayu.

Kanggo njupuk asil mesin sing efektif, materi kasebut kudu dioptimalake kanggo aplikasi kasebut supaya bisa menehi layanan khusus.

STB Carbide Strips Blanks

Carbide STB bar lan strips blankets In USA standard All comes in 6 "lengths. Tungsten carbide strips digunakake akeh ing industri woodworking, biasane Cut lan grinded kanggo akeh ukuran ...

Pisau Kuku Tanpa Indikator

Solid Tungsten Carbide Woodworking Indexable Knives and Planer Blade Reversible Knife bisa digunakake ing kabeh kepala pemotong dengan 60 ° kembali corrugation, sing cocog kanggo kayu kekandelan dhuwur, papan tukang ...

Tungsten Carbide Saw Tips

Tungsten carbide nggoleki tips kanggo saw blade digunakake kanggo nglereni kayu, logam, utawa materi keras liyane. Padha bisa ditangani tangan utawa didhukung daya. Kita weruh tips digunakake ing lumahing ...

Carbide flat bar blanks unground

Tungku kosong karbida padat karet untuk tungsten carbide strips Tungsten carbide strips digunakake akeh ing industri woodworking, biasane Cut lan grinded kanggo akeh ukuran piso lan ...

Tungsten Carbide Slitter Knife

Bilah Tunsgten pisau pisau pemotong cakram untuk Tungsten Carbide Slitter Knife 1. Ukuran penuh yang tersedia: OD bervariasi dari 8mm ke 324mm, ketebalan dari 0.8mm ke 8mm 2. Nilai penuh YG6, ...

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa