Karboh
Alat Kayu Kayu

Kita ngasilake blumbang bar warride unground kanggo Solid Carbide Strips lan karbida karbida kanggo alat karbida liya kaya tips Saw kanggo gawé kayu, pisau indeks, Blanks kanggo profil, lan rod kanggo alat kayu.

Kanggo entuk asil mesin sing efektif, materi kudu dioptimalake kanggo aplikasi kasebut supaya kita nawakake layanan khusus miturut kabutuhan sampeyan.