Carbide Blank

Minangka produsén certified ISO 9001, darmabakti kanggo kualitas sing paling dhuwur, kita uga fokus ing layanan pelanggan. Kabeh priksaan lan panyuwunan bakal ditanggepi ing 12 jam.

 

 

Malah adhedhasar ing China, kita tekan kabeh donya. Bekerjasama karo agensi layanan pengiriman barang gedhe, ngirimake barang-barang kita menyang customer ing donya ing wektu sing cendhak.

Tungku pawon tradisional wis metu saka tungku sintering. Wangun sintering minangka cara paling apik kanggo njamin kualitas sing paling dhuwur. Kajaba iku, kita ngrancang saben proses siji kanggo ketemu standar sampeyan.

 

Kita nangani kabeh sing diwiwiti saka manajemen materi mentah, lan mung 100% materi prawan sing dadi pilihan kita. Loro-lorone karo teknik pencampur bubuk sing luwih maju, kita bisa nggawe ukuran gandum sing cilik kaya 0.4um 

Meetyou Carbide nyedhiyakake macem-macem wiyar tungsten carbide blanks kanggo alat hardmetal lan karbida.

Nggunakake mung bahan mentah sing paling dhuwur lan nggunakke tungku-tungku HIP dikontrol komputer majeng, kita gawé karbida padat sintered blanks kanggo piranti nglereni, mati lan nyandhang bagean ing macem-macem aplikasi khusus, kalebu: 3C, automotive, aerospace, konstruksi, lenga lan gas , energi, kertas, senjata api, medis, kayu, daur ulang, cetakan, judul dingin, lan pertambangan, lan liya-liyane.

Solid Carbide Blanks kasedhiya ing akeh gelar lan kita uga bisa berkembang kelas anyar kanggo apppliaciotn tartamtu. Minangka fitur sing ditambahake menyang blumbang, Meeyou Carbide bisa nyedhiyakake grinding rampung lan mbentuk kompleks uga.


Rod Carbide

Khusus ing bar bundar tungsten carbide, kanthi garis produk sing pinunjul rod karbok sing padhet lan rodan karbida rod, ngasilake lan stok karbida rod kanggo sampeyan. Kain karbida h6 sing polesan sing paling populer.



Carbide Metal Cutting Tool

Kanggo ngasilake asil mesin sing efektif, materi pemotongan kudu dioptimalake kanggo aplikasi lan cocok kanggo materi sing bakal diproses. Kita nyiyapake bahan kanggo pelanggan kita. Supaya manawa pisung sirkuit karbida padhet utawa tips karbida padhet, alat pemotong kita nduweni alat urip paling dawa lan proses safety



Alat Tangki Carbide

Kami ngasilake tungsten carbide strips kanggo pisang kobongan lan alat karbida liyane kayadene tips tip for woodworking, pisang Indexable, Blanks for profiling, lan rod carbide kanggo woodworking. Kanggo njupuk asil mesin sing efektif, materi kasebut kudu dioptimalake kanggo aplikasi kasebut. Amarga saka kuwi, kita menehi layanan khusus.



Carbide Wear Parts

Produk logam hard Meetyou Carbide nyedhiyakake solusi kanggo kabeh sektor industri, kalebu solusi karbida khusus pelanggan, manawa nggawe baja panas-digulung, alat-alat teken kawat logam, utawa bagian sistem medis sing tahan. Kita nggawe roto mesin luwih suwe, bagean mesin kudu diganti maneh, lan wektu panggantos luwih cendhek kanggo nyegah wektu meneh lan nambah produktivitas.


 

Carbide Bentuk Khas?

Kita bisa nggawe alat karbida kaya gambarmu!

Request Quotation For Drawing

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol arالعربية hi_INहिन्दी pt_BRPortuguês do Brasil bn_BDবাংলা ru_RUРусский ja日本語 pa_INਪੰਜਾਬੀ de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe viTiếng Việt pl_PLPolski jv_IDBasa Jawa