Nggumunake Nglereni Teknologi

Darmabakti menyang manufaktur alat potongan china karbida sing paling apik, kita mbantu nglereni, nggiling, lan pengeboran sing luwih efektif.

Pabrik
Kapasitas.

Perusahaan saiki wis ngimpor puluhan penggiling CNC lima sumbu CNC lan fasilitas tes bebarengan karo teknologi lapisan PVD sing maju. Kajaba iku, kita nawakake akeh layanan pangolahan ing situs, kayata panggilingan tanpa pusat, penggilingan cylindrical CNC, panggangan internal CNC, kabel EDM, lan etching laser, dll.

Teknologi
Inovasi.

ISO Certified ing desain, manufaktur, lan adol alat pemotong karbida, kita nyedhiyakake layanan luwih saka mung nyepetake alat kasebut nanging uga kabeh kawruh profesional babagan aplikasi lan pangembangan riset. Kita tetep riset lan ngembangake materi lan alat anyar kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan.

Industri
Applied.

Wis pirang-pirang taun, kita nglangkungi tujuan kanthi langkah-langkah ing industri alat nglereni, nyedhiyakake solusi sing efektif kanggo 3C, aeroangkasa, pabrik mobil, lan industri manufaktur cetakan. Minangka salah sawijining produsen alat pemotong karbida paling gedhe ing China, tresna lan semangat kanggo inovasi lan tekad mbantu kita ngerteni dalan sukses.

The new generation of in cylinder direct injection technology is the mainstream technology in the...
Poor quality tap Main materials, CNC tool design, heat treatment, machining accuracy, coating quality and...
1. Tool material The common tool materials in tool grinding are: high speed steel, powder...