Pilihan industri

Motong Logam

Konstruksi

Industri Mold

Minyak & Gas

Tanpa wates Kemungkinan

Aplikasi saka tungsten karbida sing diikuti saklawasé saben aspek industri manufaktur, saka ngethok logam dadi kayu, minyak & gas kanggo pertambangan, cetakan menyang PCB, lan liya-liyane.Kanthi pendekatan inovatif kanggo terus ngetrapake produktivitas, kita mimpin industri karbida tungsten luwih saka 20 taun.

 Nggawe Kayu

Kita nggawe kabeh jinis alat kayu-kayuan karbida, kalebu blangko flat barida karbohidrat kanggo Solid Carbide Strips, tips saw kanggo lading bunder, pisau Index, Blanks kanggo profil, lan rod kanggo gawe kayu, lsp. 

Peralatan Medis

Tungga karbida wis kabukten minangka logam wesi tinimbang kabeh liyane sing duwe properti fisik, versatilitas, lan panggunaan kanggo kabutuhan profesional kesehatan ing saindenging jagad.

Industri cetakan

Komponen hardmetal Meetyou Carbide ngirimake kinerja luar biasa ing kahanan sing angel. Karbida mati bisa nyedhiyakake resistensi nyandhang lan umur dawa sing luar biasa kanggo nggambar kabel lan industri judhul kadhemen.

Daur-ulang

Piso rotor sing bisa diganti kanggo mesin shredder lan mesin suda ukuran bisa mbantu sampeyan daur ulang kabeh jinis bahan kaya karet, plastik lan sampah umum. Blade putar kita bisa digunakake ing mesin shredder kaya shredder ZERMA ZTS Tire.

Motong Logam

Meetyou Carbide ngalami banget kanggo ngembangake lan ngasilake alat pemotong logam, utamane rod karbida sing dadi alat kanggo nglereni alat kaya pabrik mburi lan penggeretan. Logam liyane nglereni blanks lan pisau pemotong uga diprodhuksi kanggo aplikasi pemotong logam kanthi dhuwur.

Minyak & Gas

Meetyou Carbide minangka salah sawijining pemasok sing paling apik ing industri minyak lan gas. Supaya bisa digunakake ing lingkungan rekayasa subsea musuhan, tungsten karbida digunakake kanggo ngasilake komponen ngagem banget kayata katup kontrol, pelapik, lan gondho sing dienggo digunakake ing aplikasi eksplorasi lan aliran kontrol.

Industri 3C

Industri 3C mbutuhake materi sing tahan lama lan dipercaya ing manufaktur lan instalasi ing macem-macem bagean. Tungsten Carbide nyedhiyakake bahan sing ngganti cara industri 3C ngasilake bagean.

Konstruksi

Meetyou Carbide macem-macem jinis tombol karbida digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kayata tombol karbida kanggo bangunan dalan, sisipan plow salju kanggo mbusak salju lan tombol bal tambang kanggo pengeboran. Kita mbantu sampeyan ngukir path sukses

Let us
Be your partner

ISO Certified ing desain, manufaktur alat karbida, kita nyedhiyakake layanan luwih saka mung nyepetake alat kasebut nanging uga kabeh pengetahuan profesional babagan aplikasi lan pangembangan riset. Katresnan lan semangat kanggo inovasi lan tekad mbantu kita ngerteni dalan sukses.

◎ ISO9001 Disertifikasi
◎ Tim riset khusus
Material Bahan baku sing pinunjul
◎ Mesin majeng

Pisanan Kualitas

Wiwit pondokané, Meetyou Carbide mesthi fokus ing kualitas produk bebarengan karo kepuasan pelanggan belved.

Bocah-wadon sing bener
Classification by diameter ① The common diameters of metric (mm) knives are: 0.5, 1, 1.5,...
selection principle of cutting parameters In rough machining, productivity is generally improved, but economy and...
The common seal rings used in hydraulic cylinder are as follows: dust ring, piston rod...
Ironmaking methods mainly include blast furnace method, direct reduction method, smelting reduction method, etc. the...
The concept of fatigue limit curve (HL) was first proposed when solving the fatigue limit...
The welding characteristics of austenitic stainless steel: the elastic and plastic stress and strain are...
Surface treatment is a process of artificially forming a surface layer on the surface of...
Austenitic stainless steel has good corrosion resistance because of its high chromium content and dense...
Gear is a kind of meshing mechanical parts with teeth. It is widely used in...
Self aligning ball bearing The self-aligning roller bearing is equipped with drum roller between the...

Solusi kanggo industri sampeyan?

Kirimake email kanggo dina iki kanggo kutipan gratis!