Pilihan industri

Motong Logam

Konstruksi

Industri Mold

Minyak & Gas

Tanpa wates Kemungkinan

Aplikasi saka tungsten karbida sing diikuti saklawasé saben aspek industri manufaktur, saka ngethok logam dadi kayu, minyak & gas kanggo pertambangan, cetakan menyang PCB, lan liya-liyane.Kanthi pendekatan inovatif kanggo terus ngetrapake produktivitas, kita mimpin industri karbida tungsten luwih saka 20 taun.

 Nggawe Kayu

Kita nggawe kabeh jinis alat kayu-kayuan karbida, kalebu blangko flat barida karbohidrat kanggo Solid Carbide Strips, tips saw kanggo lading bunder, pisau Index, Blanks kanggo profil, lan rod kanggo gawe kayu, lsp. 

Peralatan Medis

Tungga karbida wis kabukten minangka logam wesi tinimbang kabeh liyane sing duwe properti fisik, versatilitas, lan panggunaan kanggo kabutuhan profesional kesehatan ing saindenging jagad.

Industri cetakan

Komponen hardmetal Meetyou Carbide ngirimake kinerja luar biasa ing kahanan sing angel. Karbida mati bisa nyedhiyakake resistensi nyandhang lan umur dawa sing luar biasa kanggo nggambar kabel lan industri judhul kadhemen.

Daur-ulang

Piso rotor sing bisa diganti kanggo mesin shredder lan mesin suda ukuran bisa mbantu sampeyan daur ulang kabeh jinis bahan kaya karet, plastik lan sampah umum. Blade putar kita bisa digunakake ing mesin shredder kaya shredder ZERMA ZTS Tire.

Motong Logam

Meetyou Carbide ngalami banget kanggo ngembangake lan ngasilake alat pemotong logam, utamane rod karbida sing dadi alat kanggo nglereni alat kaya pabrik mburi lan penggeretan. Logam liyane nglereni blanks lan pisau pemotong uga diprodhuksi kanggo aplikasi pemotong logam kanthi dhuwur.

Minyak & Gas

Meetyou Carbide minangka salah sawijining pemasok sing paling apik ing industri minyak lan gas. Supaya bisa digunakake ing lingkungan rekayasa subsea musuhan, tungsten karbida digunakake kanggo ngasilake komponen ngagem banget kayata katup kontrol, pelapik, lan gondho sing dienggo digunakake ing aplikasi eksplorasi lan aliran kontrol.

Industri 3C

Industri 3C mbutuhake materi sing tahan lama lan dipercaya ing manufaktur lan instalasi ing macem-macem bagean. Tungsten Carbide nyedhiyakake bahan sing ngganti cara industri 3C ngasilake bagean.

Konstruksi

Meetyou Carbide macem-macem jinis tombol karbida digunakake kanggo macem-macem aplikasi, kayata tombol karbida kanggo bangunan dalan, sisipan plow salju kanggo mbusak salju lan tombol bal tambang kanggo pengeboran. Kita mbantu sampeyan ngukir path sukses

Ngimpi Gedhe
Inspirasi Donya

ISO Certified ing desain, manufaktur alat karbida, kita nyedhiyakake layanan luwih saka mung nyepetake alat kasebut nanging uga kabeh pengetahuan profesional babagan aplikasi lan pangembangan riset. Katresnan lan semangat kanggo inovasi lan tekad mbantu kita ngerteni dalan sukses.

◎ ISO9001 Disertifikasi
◎ Tim riset khusus
Material Bahan baku sing pinunjul
◎ Mesin majeng

Pisanan Kualitas

Wiwit pondokané, Meetyou Carbide mesthi fokus ing kualitas produk bebarengan karo kepuasan pelanggan belved.

Bocah-wadon sing bener
Suhu sing diprodhuksi dening nglereni logam ing zona pemotongan paling dhuwur 800 800 ...
Segel mekanik minangka piranti kanggo nyegah bocor cairan, sing kalebu paling ora ...
Fenomena fisik ing pamrosesan titanium Tenaga pemotong titanium mung luwih dhuwur ...
Plementid semen wis digunakake meh setaun. Sajrone periode kasebut, dheweke wis dadi ...
Minggu kepungkur kita ngomong babagan HIP. Minggu iki topike kita adhem meksa isostatik, siji ...
Penet isostatik panas (hip) minangka metode pangolahan material, sing menehi compresses materi kanthi bebarengan ...
Karbida semen yaiku jinis karbida semen, sing digawe kanthi proses metallurgi bubuk ...
Ing sawetara wulan, panjaluk pasar topeng dadi gedhe, nyopir rantai industri sing gegandhengan karo topeng ...
Peralatan rumah tangga ana gandheng cenenge karo panguripan masarakat saben dina, kayata kondhisi hawa kluwarga, kluwarga ...
 Kanthi nambah permintaan akurasi pabrik, efisiensi produksi lan kualitas mesin ing pindah ...

Solusi kanggo industri sampeyan?

Kirimake email kanggo dina iki kanggo kutipan gratis!