Padatan
Carbide Rod

Rod karbida semen larut digunakake kanggo alat karbohidrat solid sing bermutu kaya pemotong panggilingan, pabrik mburi, penggeretan utawa pemula maneh. Uga bisa digunakake kanggo alat nglereni, stamping lan ngukur. Iki digunakake ing kertas, kemasan, percetakan, lan industri pangolahan logam tanpa ferrous. Rod karbida bisa digunakake ora mung kanggo nglereni lan ngebur alat, nanging uga jarum input, macem-macem bagean ngagem lan bahan struktural. Kajaba iku, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata mesin, kimia, minyak bumi, metalurgi, elektronik lan industri pertahanan.

Spesialisasi bar bunder tungsten karbida, kanthi garis produk penyejuk lan karbida solid sing apik, kita nggawe lan nyedhiyakake rod lemah lan lemah karbida. Blanks alat potongan chamfered polong sing paling populer.

Sintering
HIP.

Tungku HIP sing dikontrol komputer maju ditrapake kanggo menehi tekanan luwih akeh sajrone proses sintering supaya bisa luwih akeh struktur.

Wêdakakêna
Banget.

Thanks kanggo kerjasama jero karo HCStarck ing Jerman, nggunakake bubuk paling apik kanggo rod karbida ing jagad kanggo kabeh gelar standar kanggo manufaktur rod karbida.

Produksi
Cepet.

Telung cara pemadatan beda, kalebu ekstrusi, pers otomatis, lan tekanan isostatik kadhemen digunakake kanggo efisiensi maksimal pabrik karbida.

 

Pabrik
Cara khusus

extrusion carbide rods .JPG

Ekstrusi minangka cara sing paling populer kanggo ngasilake rod karbida. Iki minangka cara sing praktis kanggo ngasilake rod karbida sing dawa kaya 330mm.310mm lan 500mm, lan liya-liyane. Nanging, proses pangatusan sing nggunakake wektu yaiku kelemahane sing kudu diwenehake.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2411

Pencet otomatis minangka cara sing paling efektif kanggo mencet ukuran cendhak kaya 6 * 50,10 * 75,16 * 100, lan sapiturute bisa ngirit biaya saka rod karbida lan ora butuh wektu garing. Dadi wektu timbal luwih cepet tinimbang extrusi. Ing sisih liya, rod dawa ora bisa diprodhuksi nganggo metode iki.

20161130104259

Pencét isostatik kadhemen (CIP) minangka teknologi paling anyar kanggo nggawe rod karbida. Amarga bisa nggawe bar sing dawa kaya 400mm, nanging ora mbutuhake lilin kaya ekstrusi, mula ora butuh wektu garing. Iki minangka pilihan sing paling apik nalika nggawe diameter gedhe kaya 30mm lan 40mm.

Bahan
Bubuk HCStarck

Rangkaian kelas ISO K05 nganti K40, saka aluminium aluminium, baja, logam tanpa ferrous, kanggo titanium utawa ngasilake kelas kanggo aplikasi sampeyan. MT10S kobalt kelas 10% digunakake kanggo mesin aluminium lan baja utawa aplikasi umum. MT12S kobalt kelas 12% dirancang khusus kanggo mesin stainless steel lan MT25S kita kanthi ukuran gandum 0.4um kanggo pangolahan atose. Thanks kanggo kerjasama jero karo HCStarck ing Jerman, nggunakake bubuk paling apik kanggo rod karbida ing jagad kanggo kabeh gelar standar kanggo manufaktur rod karbida.

Chart Kelas
bahan MT09UMT10SMT12SMT25SMT06UMT20.8
Kisaran ISO K10-K20K20-K40K20-K40K20-K40K05-K10K40-K50
WC + karbida liyane%9190888893.585
Co%91012126.515
Ukuran gandum WCμm0.40.80.60.40.60.8
kapadhetang / ㎝³14.514.4214.1214.114.8513.95
atoseHv30189016001580175018901350
HRA 93.591.591.292.593.589.5
Kekuwatan pecah transversalN / mm²380041004200440037003800
kpsi 590609638540551551
fraktur angelMpa.m½10.214.214.713.510.117.5
modulus enomkpsi867808536080860800009100079086
kekuwatan kompresikpsi11451015101011091156957
Aplikasi

Rod karbida digunakake kanggo penggeretan, pabrik mburi, lan pabrik mesin. Uga bisa digunakake kanggo alat nglereni, stamping lan ngukur. Iki digunakake ing kertas, kemasan, percetakan, lan industri pangolahan logam tanpa ferrous. Kajaba iku, uga digunakake ing ngolah alat baja kanthi kacepetan dhuwur, pemotong panggilingan karbida, alat karbida, penggerek karbida, baja kacepetan dhuwur, alat karbida, lan liya-liyane. nanging uga kanggo jarum input, macem-macem bagean ngagem lan bahan struktural. Kajaba iku, bisa digunakake ing pirang-pirang lapangan, kayata mesin, kimia, minyak bumi, metalurgi, elektronik lan industri pertahanan.

Bahan
Properties lan aplikasi
MT09U 
WC gandum sing apik banget karo 9%Co Rintangan kanggo nyandhang lan resistensi banget kanggo panggolekan kanthi cepet, finishing kanggo nggunakake baja, plastik, bahan-bahan sing dikuatake serat, HRC55-65
MT10S 
WC gandum sing apik banget karo 10%Co Rintangan sing nganggo dhuwur banget lan resistensi deformasi sing apik banget Penggilingan & pengeboran kecepatan pemotongan Gunakake kanggo panggunaan umum lan cocog kanggo kabeh jinis bahan ing ngisorHRC45
MT12S 
Gandum Submicron WC kanthi 12%Co Kekerasan lan nyandhang tahan Dirancang khusus kanggo mesin stainless steel Digunakake kanggo nggunakake stainless steel, alloy basis nikel, wesi titanium lan alloy khusus
MT25S 
WC gandum sing apik banget karo 12%Co kekuwatan banget lan resistensi nyandhang sing cocog Kanggo ngrampungake pangolahan lan ngrampungake steel kanthi atose antarane 45 lan 55HRC kanggo perawatan permukaan, nikel lan wesi nikel
MT06U 
Gandum Submicron WC kanthi resistansi 6% Co Banget nglereni kacepetan dhuwur Kanggo pengeboran lan panggilingan saka komposit plastik, PCB, keramik, kayu lan MDF
MT20.8 
Gandum Submicron WC kanthi 15%Co Kekuwatan lan kekiyatan Tekan kanthi cepet Gunakake kanggo pukulan karbida padhet
Apa karbida semen ultra-nggoleki?

Rod Carbide Tungsten 5Karbida semen gandum sing apik banget yaiku kekerasan, kekuatan dhuwur lan resistensi nyandhang karbida, lan pangolahan silih serep - efek panyebaran sithik, cocok kanggo ngolah baja aloi tahan panas, titanium, kekuatan dhuwur sing kurang metalik bahan lan bahan logam kayata kaca, marmer, granit, fiberboard kaca sing dikuatake Plastik lan nglereni liyane lan logam non-ferrous tungsten, molibdenum lan pangolahan campuran liyane.

Minangka gandum simen karbitan ultra-halus kanthi kekarepan lan kekuatan sing dhuwur, kekerasan lan nyandhang tahan, saéngga minangka alat pemotong kanggo entuk tliti kanthi tliti kanthi dhuwur, saéngga nggunakake sudut rake gedhe kanggo njamin pinggiran bilah sing cetha. Saengga bisa nahan daya nglereni sing gedhe, lan bisa entuk dhuwur saka permukaan mesin.

Bisa nambah tliti alat lan rampung materi mesin kanthi 1 ~ 3, utamane ing proses alloy tahan panas, wesi titanium, wesi tuang, lan aspek liyane nuduhake kinerja nglereni sing apik. Alat nglereni gandum karbohidrat kanthi apik, baja tahan panas, wesi tahan karat, lan baja tahan karat, luwih saka gandum P01 utawa K10 luwih saka tikel.

Kayadene alat pemotong gandum karbida karbon sing mateng Meetyou ngolah bahan kasebut tinimbang urip alat pemotong karbida biasa luwih saka 10 kaping luwih dhuwur. Perkembangan karbida semen gandum ultrafine wis dikembangake kanggo nggawe dhasar pabrik mburi simen simen lan penggeretan twist karbida.

Pabrik mburi karbida lan latihan twist umume digawe saka kekuatan, kekerasan sing dhuwur, gandum cemented karbida ultrafine kanggo njamin kinerja pemotongan ing tengah. Pabrik mburi karbida digunakake akeh ing industri cetakan (utamane industri cetakan plastik), industri otomotif, IT lan industri sing gegandhengan. Industri plastik duwe akeh baja cetakan plastik HRC30-34 sing wis digawe keras minangka bahan mentah, sing atose kekuwatane kurang apik, mung nggunakake pabrik karbohidrat mburi-efisiensi pangolahan atos kekuwatan permukaan sing apik saka mode tliti sing dhuwur. Cavity.

Saiki, pabrik mburi karbida wis digunakake ing garis produksi mobil, IT lan industri sing akeh digunakke nggunakake Ф0.1 ~ 8mm pengambilan mburi karbon karbohidrat serat kaca sing dikuatake papan sirkuit dicithak ing sekitar lan pangolahan mikro.

Solid Carbide Twist Drill kanthi cepet berkembang kanthi efisien kanggo industri otomotif sing dhuwur lan pangolahan papan serat kaca plastik (PCB) sing dikuatake ing industri IT. Pengeboran ing PCB, bolongan bolongan tanpa serat serat kaca, penggeretan baja twist baja kanthi kecepatan kanthi dhuwur ora bisa nyukupi kebutuhan, lan kudu nggunakake bor pulisi twist karbida. Kanthi pangembangan elektronik, informasi lan industri liyane kanthi cepet, panjaluk borida twist drill bakal saya tambah akeh.

Siap kanggo golek liyane?

Kirimake email kanggo dina iki kanggo kutipan gratis!