Karboh
Nganggo Bagéan

Bagéan ing karbida karbida nyedhiyakake solusi kanggo meh kabeh sektor industri, kalebu solusi karbida khusus pelanggan, apa nggawe baja baja sing digawe panas, alat nggawe kawat logam, utawa bagean sistem pompa sing tahan nganggo tahan kanggo industri minyak & gas.

Bagéan sing dienggo tungsten karbida sing awet ndadekake mesin bakal saya suwe, bagean mesin kudu luwih sithik, lan wektu panggantos luwih cekak supaya ora suwe saya suwe lan nambah produktivitas.