Proses pembersihan jeblugan ing proses sisipan karbihan semen 1

Proses pembersihan jeblugan ing proses sisipan karbida semen

Kanthi pangembangan industri kanthi cepet, mesin modern kanthi kacepetan modern lan alat mesin otomatis nyedhiyakake syarat sing luwih dhuwur kanggo kinerja lan stabilitas alat. Karbida semen digunakake kanthi nggunakake agul-agul amarga kekerasan, nyandhang tahan, kekuatan lan kekerasan, tahan panas lan tahan karat. Sisipan karbida duwe proses produksi kompleks, lan proses kritis ing proses sandblasting langsung mengaruhi kekuatan adhesion lan penampilan lapisan agul-agul. Urip layanan duwe peran sing nemtokake.

Proses pasir pasir

Sandblasting dipérang dadi ngresiki bledosan garing lan ngresiki bledug udan. Pembersih jeblugan garing minangka jinis reresik sing dibentuk kanthi hawa kompres langsung nyemprotake bahan pasir menyang permukaan bahan kerja; reresik jeblugan udan yaiku jinis reresik sing dibentuk dening hawa kompres sing nyopir campuran wedhi lan banyu menyang permukaan bahan kerja. Cara pangolahan.

Biasane, agul-agul biasa (karo) dibersih kanthi ngresiki jeblugan garing sawise nggawe dosa, lan lapisan agul-agul CNC dibersih nganggo reresik udan. Sawise agul-agul biasa diowahi, permukaan ora rata lan ana najis. Biasane di resiki nganggo corundum putih kasar. Sawise sandblasting, kanthi efektif bisa ngilangake reged lan entuk permukaan sing seragam. Umpuh bledug udan dikenal minangka reresik jeblugan paling lingkungan. Cocog kanggo ngolah kabeh jinis alat karbida, ora ana bledug. Iku jenis teknologi lapisan PVD lan CVD agul-agul. Proses pembersihan jeblugan udan ing luar negeri. Wis digunakake ing industri karbonida semen. Aplikasi saka reresik udan sing dienggo ing karbonan karbida wis kapacak ing telung aspek:

1.Bumbung (karo) reresik lumahing

Pembersih bledosan udan bisa nggawe permukaan sisipan karbida semen kanthi kasar sadurunge dilapisi. Abrasives biasane digawe saka corundum putih kasar. Sawise ngresiki, nilai kekarepan sing dikarepake bisa dipikolehi, lan stres kompresif sisa ing permukaan materi bisa dikurangi. Ngurangi konten Co ing permukaan materi, ngilangi fase karbida ing sandblastingagul-agul insert karbida semen, lan lapisan PVD lan CVD setor sawise pretapan bledosan udan nambah daya ikatan ing antarane lapisan lan antarmuka substrat. Rintangan nyandhang lapisan lan umur layanan agul-agul iki saya tambah apik, lan kinerja nglereni bilah sing dilapisi (karo) wis apik.

2.Bladean (kanthi) reresik pinggiran ngresiki

Teknologi pemotong pisau minangka salah sawijining cara sing efektif kanggo ningkatake urip alat lan nyuda panggunaan alat. Ekonomi lan teknis sing penting, sing luwih penting ningkatake level machining ing China lan nyuda panggunaan alat asing. celah. Sisipan ditutup kanthi CVD (karo) mbutuhake passivation saka alat nglereni alat sadurunge dilapisi. Sisih nglereni alat mesin CNC lan garis produksi sing diimpor saka luar negeri kabeh wis passivated. Panaliten praktis nuduhake manawa passivation pinggiran alat kanthi efektif bisa ngluwihi gesang alat kanthi taun 200% utawa luwih, kanthi nyuda biaya alat kasebut lan ngasilake keuntungan ekonomi sing akeh banget kanggo pangguna.

Proses pasif konvensional biasane nggunakake rodha penggilingan normal utawa rodha penggilingan inten kanggo ngasah agul-agul (kanthi) pojok sing dipotong, lan pinggir sawise ngasah duwe kedudukan mikroskopik saka jurusan sing beda, yaiku, chipping mikro lan kerf . Tilas bisa diamati kanthi mripat telanjang lan kaca pembesar biasa. Sing terakhir bisa diamati kanthi mikroskop 100 kaping (kanthi garis 0,010 mm) jurang mikroskopis umume saka 0,01 mm nganti 0,05 mm, lan kasus abot nganti 0.1 mm utawa luwih. Siklus micro ing pinggiran nglereni alat kasebut gampang ditambahi sajrone proses nglereni, sing nyepetake nyandhang lan ngrusak alat.tektur

Pembersih pasif udan biasane diisi nganggo alumina putih sing apik, sing wis diuji kanthi sukses lan dienggo. Tujuan pasif jeblugan udan yaiku ngatasi kekurangan saka pucuk mikro saka alat sing nglereni sawise ngasah, sing nyuda utawa ngilangi nilai ngarep, kanthi efektif nambah kekuatan pinggiran, ningkatake urip alat lan stabilitas pemotongan proses. Blade passivated nambah kualitas kanggo nutupi, nyuda nilai pinggiran, lan nambah mantep lan dhuwure lapisan. Ana akeh faktor sing mengaruhi kinerja nglereni alat lan urip alat, saliyane bahan, geometri alat, struktur alat, lan optimalisasi jumlah nglereni.

3.Blade (karo) polish lapisan

Sawise lapisan karbida semen (karo) lapisan, permukaan lapisan ora pati cethes lan katon normal. Iki di resiki nganggo bledug udan lan dibersih nganggo corundum putih utawa manik kaca supaya luwih ngresiki permukaan lapisan, menehi lumahing metallic, entuk efek sulap sing apik lan nambah penampilan produk.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa
en_USEnglish zh_CN简体中文 es_ESEspañol hi_INहिन्दी arالعربية pt_BRPortuguês do Brasil ru_RUРусский ja日本語 de_DEDeutsch ko_KR한국어 fr_FRFrançais tr_TRTürkçe pl_PLPolski viTiếng Việt jv_IDBasa Jawa