Hard kanggo Pilih Metu End Paling Gampang? Dhasar Iki Bisa Bantuan 1

Hard to Pick Out Suitable End Mills? These Basics May Help

Sisih nglereni pabrik mburi ujung yaiku permukaan bentuke silinder, lan ujung pemotong ing mburi mburi yaiku sub-agul. Yen pabrik mburi tanpa pinggiran tengah digunakake, ora bisa nggawe gerakan feed ing arah paksi pemotong panggilingan. Pabrik akhir saiki digunakake ing macem-macem sektor kayata manufaktur mobil, logistik, cetakan, mesin, lsp, lan amarga nggunakake macem-macem aspek, kebutuhan aplikasi uga saya tambah akeh. Mula, macem-macem masalah sing umum digunakake ing aplikasi pabrik mburi diringkes lan dijawab.

endmills

[Q] Kepiye kudu Ø12 untu rong gilingan mburi lemah?

[Wangsulan: Pertama, roda pasir kudu dadi lemah, pinggiran penggiling rada cemlorot, pemotong panggilingan, lading kudu dieling-eling, sisih njaba kudu luwih dhuwur tinimbang ing jero ... Lereng ing njero kudu ora sithik. bisa uga kaya ngono, iki isih kudu nggiling Luwih prakteke.

[Q] Apa pabrik mburi lan apa pemotong penggilingan cakram? Bedane

[Jawaban] Pabrik mburi umume digunakake kanggo panggilingan mburi, tinimbang pemotong santai kanggo slot panggilingan. Motong pemotong cakrik biasane digunakake kanggo nggulung pasokan mburi, amarga panggilingan lurus pemotong cakram umume gedhe, ujung panggilingan luwih cepet kanggo panggilingan, lan pemotong panggung sawing umume digunakake kanggo panggilingan.

[Q] Napa pabrik mburi ora bisa menegak?

[Wangsulan: Nalika pabrik mburi muter, titik tengah ing sisih ngisor ngisor statis. Ora duwe mesin lan chip chip, supaya ora bisa dipotong kanthi vertikal.

[Q] How is the feed rate of the end mill determined?

[Wangsulan: Pemilihan jumlah nglereni kudu dianggep bareng karo faktor kayata alat, bahan kerja lan alat mesin. Sisih nglereni pabrik mburi ujung yaiku pinggiran pinggiran. Ing feed per waos umume udakara 0,1 nalika rampung. Jumlah umume dipilih saka 0,25 nganti 0.3 mm. Khusus, kudu dicocogake karo parameter nglereni kayata kacepetan nglereni, ambane axial saka potongan lan ambane radial.

pabrik irung bal

[Q] Apa bedane antara pabrik mburi lan pabrik bal mburi lan prinsip pilihan?

[Wangsulan] Pabrik mburi lan pabrik bal mburi, siji bal-balan, siji ngisor dhasar, pabrik mburi pungkasan kanggo mesin konvensional, lan pemotong mburi bal bisa digunakake kanggo nggulung permukaan.

[Q] Apa bedane kolet kanggo pabrik mburi lan kolet kanggo tutul kasebut? Apa sampeyan kudu nggunakake perusahaan nangani nalika nutul?

[Wangsulan] Sanajan kolet kanggo nahan pabrik mburi lurus shond bisa digunakake kanggo nahan tap kanggo nutul kaku, efek kasebut ora apik, umume tapine diameter cilik ora ana masalah; collet ER kanggo tutul kasebut yaiku alur alun, yaiku watesan watesan warata tap nangani saiki kasedhiya ing manufaktur alat umum.

[Q] Apa bedane karo pabrik mesin lan pabrik mburi?

[Wangsulan] Pemanen maneh minangka sisih lurus lan pabrik mburi minangka pinggiran spiral. Pemotong panggilingan duwe pinggir ngisor lan tukang gawe ora! Pabrikan digunakake kanggo ngrampungake bolongan kasebut, dene mesin pemotong bisa digiling, dikumbah, lan dibasuh! Gunakake beda!

[Q] Kepiye tingkat feed saka pabrik mburi wis ditemtokake?

[Wangsulan: Pemilihan jumlah nglereni kudu dianggep bareng karo faktor kayata alat, bahan kerja lan alat mesin. Sisih nglereni pabrik mburi ujung yaiku pinggiran pinggiran. Ing feed per waos umume udakara 0,1 nalika rampung. Jumlah umume dipilih saka 0,25 nganti 0.3 mm. Khusus, kudu dicocogake karo parameter nglereni kayata kacepetan nglereni, ambane axial saka potongan lan ambane radial.

[Q] Apa langkah-langkah kanggo pabrik gilingan mburi?

[Jawaban] Pasang pabrik mburi, banjur angkat gilingan ing ndhuwur bahan kerja kanggo digiling, dilancar kanthi alon-alon ndhuwur ndhuwur bahan kerja karo untu mburi pabrik mburi, banjur angkat dial saka mesin panggilingan Zero; banjur pindhah gilingan mburi menyang sisih workpiece, suda pabrik mburi menyang sisih kerjane, banjur dilat kanthi alon-alon ing sisih gaweyan kanthi sisih pemotong, lan setel cepet nangani arah sing cocog karo nol, banjur Wiwiti panggilingan langkah-langkah. Ambane piso ditemtokake miturut ukuran tunjangan mesin, kekuatan materi, lan ukuran pemotong panggilingan. Sawise mangan paling ora siji pisau, wis rampung kanthi dibagi dadi pirang-pirang lading.

[Q] Apa bedane karo pabrik mburi lan pemotong kunci?

[Wangsulan: Bentenane utama antarane pabrik mburi lan pemotong santai yaiku pabrik mburi digunakake kanggo mesin lumahing rata utawa bentuke silinder, saengga diameter njaba kasebut rada ngecul, lan pemotong tombol digunakake kanggo mesin tombol. Dimensi diameter njaba langsung mengaruhi kualitas kawin saka tombol lan kunci, saéngga toleransi luwih angel; Kajaba iku, pemotong panggilingan tombol mung duwe rong sabuk kanggo bolongan mesin, lan pabrik mburi luwih akeh rong sabuk sabuk. Pasuryan mburi pabrik mburi wis bolongan tengah, lan rai pungkasan pemotong keyway ora duwe bolongan tengah. Mula, pabrik mburi ora bisa Feed langsung, jero, lan bolongan tengah bakal tahan. Pemotong alur tombol bisa disusupi langsung. Kajaba iku, pemotong panggilingan keyway, kaya sing dingerteni, digunakake kanggo gilingan tombol, saéngga akurasi dimensi saka diameter njaba banget, lan umume bisa nggayuh akurasi udakara udakara 0,01 mm.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa