Alat Hobbing , Senjata Kuat kanggo Mesin Gear 1
Alat Hobbing , Senjata Kuat kanggo Mesin Gear 2

 Kanthi nambah permintaan akurasi manufaktur, efisiensi produksi lan kualitas mesin ing industri pangolahan gear, syarat sing luwih dhuwur digayuh kanggo kinerja alat pemotong gear. Saiki, berkat alat pemanasan lan tliti kanthi tliti kanthi dhuwur, kita bisa ngolah peralatan nganggo modul M3.5 - M11 ing tengah mesin kanggo mesthekake yen proses gear luwih efisien lan fleksibel.

Rampung bagean mesin kanthi macem-macem alat mesin tugas sekaligus

Padha karo bentuk gear, hobbing maju lan alat pembentuk gear bakal ngidini kita ngolah gear cedhak ing pundhak poros, nggawa solusi sing apik kanggo ngolah peralatan internal, pindah eksternal, gandheng cylindrical terus lan gawai helikopter. Kajaba iku, kita bisa ngrampungake mesin sing apik kanthi ngepelake alat mesin siji-siji, saengga bisa ngrampungake wektu pangolahan sacara signifikan, nambah kualitas produk lan ngirit wektu transfer lan biaya internal. Kita bisa nggunakake alat hobbing gear ing macem-macem mesin tugas utawa pusat mesin, tanpa alat mesin khusus kanggo mesin gear.

Kajaba iku, pemotong hobbing gear nggunakake teknologi karbida sing bisa diindeks, kanthi efektif ndawakake umur layanan pemotong. Dibandhingake karo mesin pemotong hobbing kecepatan kanthi dhuwur, luwih tahan lama, nggawe pangolahan gear luwih aman.

Alat Hobbing , Senjata Kuat kanggo Mesin Gear 3
Alat Hobbing , Senjata Kuat kanggo Mesin Gear 4

Alat ngagem gear bakal mbantu ngasilake produktivitas. Dibandhingake karo mesin gear utawa spline, hobbing gear bakal ngirit wektu kaping telune. Ing wektu sing padha, luwih fleksibel tinimbang broaching.

Presisi dhuwur, luwih irit

Kanthi pitulung alat gearbing gear kanthi kecepetan dhuwur iki, kita bisa ngirit wektu, nambah akurasi mesin lan efektif ngindhari kesalahan sing bisa diulang maneh. Ing kahanan kerja sing cocog, kita bisa ngolah peralatan tliti kanthi dhuwur. Alat iki cocog banget kanggo nggiling, cukur lan malah finishing.

Minangka alat hobbing lan slot digunakake ing alat mesin macem-macem, mula asring ngganti alat kanthi cepet. Kita bisa nggunakake produktivitas alat sing bisa diindeks ing mesin sing atos lan tliti kanthi tliti kanthi akeh kanggo ngrampungake mesin, supaya bisa nggedhekake siklus mesin, entuk tliti sing dhuwur lan bisa nggayuh urip alat-alat pemesinan rampung.

Solusi sing disesuaikan

Alat Hobbing , Senjata Kuat kanggo Mesin Gear 5

Pemotong khusus kanthi macem-macem iki disaranake kanggo mesin internal internal, eksternal, alat cylindrical lurus lan peralatan helik kanthi profil untune sing beda-beda, lan uga kanggo mesin senyawa pemotongan topeng untu. Cocog kanggo spline karo modul M2.5 lan ndhuwur lan pangolahan gear kanthi modul M3.5 - M11. Kita bakal nyedhiyakake bahan karbonan semen sing cocog miturut proses kita kahanan.

Kasus Processing

Batang gancaran

Materi: C45

Atose: 240 HB

Modulus: 5

Nomer cangkem: 26

Sudut tekanan: 30 °

Sudut instalasi alat: 25 °

Jembaré untu: 71 mm

Efek Processing:

Spline dipérang dadi enem bagéan, sing saben wektu diproses udakara 45 detik lan wektu pangolahan udakara 5 menit; wektu pangolahan yaiku udakara 1/2 saka gear gear baja kanthi kacepetan dhuwur lan 1/5 saka shaper gear baja kanthi kacepetan dhuwur.

Alat Hobbing , Senjata Kuat kanggo Mesin Gear 6

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa