Blade Shredder minangka jinis pemotong sing dilengkapi ing shredder industri utawa granulator. Dheweke dadi mesin kanggo mbuwang bahan sampah kaya karet, ban, kayu, kertas, polimer, plastik, tekstil lan liya-liyane. Kaya sing wis dingerteni, shredder sampah industri nduweni peran penting ing industri daur ulang. Kanggo siji, dheweke bisa ngirit akeh panyimpenan. Data nuduhake shredder bisa nyuda jumlah total sampah industri olahan kanthi rata-rata kanthi 30%-50%. Minangka liya, shredder ngoptimalake nilai limbah industri kanthi nggawe grumbulan nganti tekan tingkat sing bisa didaur ulang.
Amarga papan diwatesi, kita mung nggatekake bagean pemotong cincin. Akeh variabel sing mengaruhi efisiensi pemotong shredder, kayata sudut pemotong, nomer pisau, kecepatan nglereni, beban chip, lan sapiturute Luwih penting, Faktor utami yaiku yen bahan pemotong cocog kanggo ngatasi limbah industri. Sing mesthi dadi prekara sing pertama.
Bahan kanggo motong pemotong sing beda-beda ing macem-macem, mula bahan-bahan sampah industri uga. Sampeyan kudu ngerti babagan bahan pemotong sing umum kanggo sumber sampah industri Yen sampeyan bisa kerja ing bisnis daur ulang. (sampah semen ora dijamin karo sebab iki, umume, ora diproses kanthi agul-agul pemotong, nanging palu anvil)
1.Kanggo ngorek kayu

Kayu uwuh umume kalebu karton, kertas, kayu padhet, lan papan lapis. Kanggo kayu sing rapuh, kayata cabang, twig, karton, SK5 minangka pilihan praktis lan ekonomi. Baja minangka jinis baja alat karbon kanthi resistensi sing apik kanggo nyandhang, nanging plastik sing angel lan hardenability. SK5 asring digunakake kanggo nggawe lading kayu, lan mati ukuran ukuran. Kinerja kasebut ora luar biasa, sing ngasilake rega sing luwih murah, dibandhingake karo jinis kayu sing diproses kanthi kayu liyane.
Nanging, kanggo tong sampah kanthi dhuwur, kayata tunggul, papan kayu lapis, lan prabot sing dibuwang, SK5 ora kompeten. Kita bakal nggunakake baja mangan kanthi baja dhuwur. Baja mangan tinggi umume digunakake kanggo nggawe palu smashing ing industri pertambangan lan arsitektur. Ambane logam sing kuat bisa nganti 10mm-20mm lan tetep keras kaya HB500-550. Yen digunakake ing torsi dhuwur, baja mangan ora gampang cacat utawa malah rusak kaya SK5. Kajaba iku, baja mangan dhuwur luwih terjangkau, dibandhingake karo baja karbon aloi.
2. Kanggo plastik shredding
Ing kolektor industri plastik lan daur ulang wiwit bisnis saya telat dibandhingake karo area kayu lan kertas lan karton. Plash sampah umume campuran sing paling akeh kanthi jumlah tambahan lan pangisi sing bisa. Plastik ngemot ora mung plastik kelas ngisor, nanging uga larang regane. Mangkono kita kudu ngerteni jinis plastik sing ana ing campuran input.

a.Untuk ngethok plastik saka ABS 、 PE 、 PPboard, lsp.
Umumé, kita milih baja karbon wesi, kayata baja musim semi, T10, lan D2 kanggo 65Mn. Iki amarga steels karbon iki nduweni kemampuan harden lan resistensi sing kuwat kanggo ngemot dampak sing gedhe. Bahan-bahan agul-agul iki umume digunakake ing lading sing dipotong kanthi laju nglereni ngisor lan nyiksa gedhe. Data prihatin nuduhake yen nalika agul-agul jebol kudu ngatasi daya tarikan luwih saka 270Mpa. Ing sawetoro wektu, sampeyan kudu njaga kekerasan HRC52-55. Blade sing dipotong digawe saka baja aloi murah bakal bisa digunakake kanthi apik, kanthi nggunakake kredit kanggo properti kasebut.
b. Kanggo fragmen plastik remah lan granule.
Granulator kasusun saka pemotong tetep lan pemotong hob. Rolling hob pemotong Granulator lan saringan sifter ing proses outlet dadi campuran plastik dadi granule. Pemotong Hob minangka bagean utama ing sistem granulator. Syarat-syarat kanggo perawatan hard-cut cutter yaiku sekitar HRC58-62. Kajaba iku, lading remuk mbutuhake tahan abrasi, suhu dhuwur, lan pangaruh. Dadi, Kita luwih seneng baja karbon sing disirami 9CrSi, baja musim semi 65Mn, utawa malah HSS W18Cr4V. Iku pilihan becik kanggo nggawe kabeh granula plastik utama PVC, PS, ABS, AS, lan HIPS.
3.Kanggo ban karet ban
Minangka rega kanggo logam larang regane ana ing ban radial uga granule karet mentah, kabeh jinis daur ulang sampah karet, tong sampah sing biasane diarani "tong sampah" mboko sithik dadi "emas ireng" saiki. Kontraktor lan sadeyan gampang bisa ngasilake ban saka mobil kanthi rega sing cocog banget lan proses menyang karet daur ulang premium. Karet ban Daur-ulang ora mung bahan sing murah nanging uga serba guna lan akeh panggunaan ing pirang-pirang papan, sing tepat saka lapangan golf buatan, bahan-bahan lukisan sing nyala-nyala & bahan bakar.
a
Jupuk Zerma shredder ZTS / ZTTS minangka conto. Kaping pisanan bisa nyetir ban mobil penumpang nganti 80000mm. 150 mm- 300mm, banjur rampung ngrampungake potongan kasebut kanggo granit alus. Pemotong hob shredder ing Tirus beda karo plastik shredder. Wangun pirang-pirang tips karat tungsten sing dipasang lan bagian pemotong utama sing digawe saka baja alat karbon. Iki amarga ban radial minangka aliran otomatis ban, ing bagean sabuk sing ana macem-macem jinis logam utawa serat hardening minangka tali ban, kayata serat aramid, serat Polyamide, utawa tembaga. Bahan-bahan sing keras iki ndadekake kekuwatan ban, kekerasan, lan kekerasan luwih kuat tinimbang plastik umum, sing tegese kotor ban ora angel dibanding plastik, kanthi sawetara tingkat. Lan pramila Zerma ngrancang kalih shredder pre-shred lan shred, lan milih tungsten karbida (WC) minangka bahan pemotong.

suwala b. properti saka Tungsten Carbide
Karbida tungso nduweni resistensi sing luwih apik kanggo abrasion lan suhu dhuwur kanggo ngolah baja keras kaya tembaga lan baja karbon sing dhuwur. Ing suhu normal, kekerasan sekitar 69-81HRC. Iki isih bisa njaga atose 60 HRC kanthi rega 1000 ℃. Dibandhingake karo bahan kanthi properti sing luwih murah, tungsten karbida luwih larang. Mangkono, saiki produser shredder umume ngisi tips karbida, bra utawa skru ing awak hob pemotong, tinimbang ora nggawe kabeh awak pemotong ing tungsten karbida. Ngomong babagan nyuda biaya, saiki wong bisa nyukur nganggo lading sing kena cukuran sing luwih gedhe, ngasilake output berkualitas tinggi, lan bisa diindeks sawise ora kepenak.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa