Pangolahan bahan-bahan karbida tungsten bisa rampung kanthi alat kaya rodha penggilingan inten. Kajaba iku, akeh teknologi pangolahan modern sing ditemokake lan diprodhuksi saiki kanggo entuk produk sing wujud rumit sajrone wektu kurang diproses, kayata EDM, pangolahan supersonik, pangolahan elektrolitik, pangolahan balok elektron lan pangolahan lazer.
EDM dadi fokus ing artikel iki, sing dikenal minangka mesin ngeculake listrik kabel kanggo nglereni bagian cadhangan kanthi rong elektroda sing digawe saka karbida logam utawa logam ing sirkuit sing dirancang sing ndadékaké path machining. Kaping pisanan ditemokake lan diamati dening Joseph Preistly ing taun 1770. Banjur, ing taun 1940, rong peneliti Soviet, Lazarenkos ', minangka ilmuwan utami nemokake praktis teknologi iki kanggo ngolah bahan mesin-mesin. Banjur kumpulan mesin EDM pertama kanggo manufaktur mati digawe saka baja sing dikerjakake ing 60 abad kaping-20. Nganti taun 1974, Mesin EDM tanpa kabel nggunakake plotter drawing CNC diprodhuksi, sing bisa nangani tugas pangolahan sing nuntut luwih akurasi.

Apa EDM 1

Fitur saka EDM

Saiki, mesin kerja nganti 16 ″ tebal, EDM bisa njamin akurasi +/- 0.002mm. Ora ana angin sing digawe. Amarga ora ana kekuatan lan stres sing nglereni ing proses iki, kawat EDM cocog kanggo bagian sing alus kanthi ora adoh saka cacat kaya gangguan. Saliyane iku, alat lan bagian digawe sawise perawatan panas, saengga akurasi dimensi ora kena pengaruh distorsi panas.
Kondisi proses lan macem-macem aplikasi kanggo EDM.

a.Kenapa sing kudu EDM:

1. Ing bentuk kompleks
2.Nemtokake toleransi akurat sing dhuwur
3. Bahan sing larang regane, larang regane, utawa ringkih

kawontenan b

Ana kudu celah ing antarane elektrods lan permukaan karya lan ambane bisa tundhuk voltase kerja lan jumlah pangolahan. Nalika mesin WEDM nggawe mesin kerja, kudu ditindakake ing medium cair kanthi sifat-sifat penebat tartamtu, kayata minyak tanah, minyak saponified, banyu deionized, lan sapiturute, kudu mulangake insulasi sing dhuwur kanggo nggampangake generasi saka pembuangan spark pulsed. , Cairan medium uga duwe efek kanggo ngilangi produk karat elektrolitik lan ngeringake elektroda ing celah kasebut. Kawat molybdenum lan bahan kerja tetep ana ing celah tartamtu ing antarane permukaan sing diproses. Yen senggol gedhe banget, voltase antarane elektrods ora bisa nembus medium interpolar, lan polong sing ora bisa digawe. Yen sithik banget sithik, sambungan jarak cendhak gampang dibentuk, lan tenaga listrik ora bisa digawe. Pasokan daya pulsa kudu digunakake, yaiku, pembuangan angin kudu dipotong lan ora entheng. Sajrone interval denyut, medium longkangan dioksida supaya pulsa sabanjure bisa ngilangi rong cagak.

c. Rangkaian aplikasi proses pemotongan kabel

) 1) Sampeyan bisa ngolah elektroda kanggo pemprosesan narik listrik, elektrods kanggo proses perforating, lan elektrods kanggo rongga taper. Kajaba iku, bahan elektron kayata tungsten tembaga lan wesi tungsten salaka utamane ekonomi kanggo dipotong.
) 2) Yen produk anyar diprodhuksi uji coba, siklus manufaktur bisa dipendhet banget lan biaya bisa dikurangi amarga ora ana jamur tambahan. Iki uga trep kanggo ngowahi desain lan ngganti program pangolahan.
(3) Mesin cetakan Machining, pangolahan pemotongan kawat EDM utamane digunakake ing proses mati, extrusion die, plastik mati, mati rongga EDM. Amarga cepet saka kecepatan lan tliti WEDM, wis tekan sawijining mesin koordinasi kanthi cepet. Jauh kompetisi. Mula, proses pemisahan tliti lan proses liyane ing sawetara negara industri wis diganti karo EDM lan WEDM.

Apa EDM 2

Contone pangolahan

Wire EDM nggunakake kabel kanggo motong kontur sing wis diprogram ing workpiece. Ekstrusi mati lan jotosan kosong asring digawe mesin kanthi nglereni kabel. Nglereni mesthi nganggo kabeh bahan kerja. Kanggo miwiti nggawe mesin, sampeyan kudu ngebor bolongan dhisik ing bahan kerja utawa miwiti ing pojok. Ing area machining, saben discharge nggawe pit ing workpiece lan menehi kesan kanggo alat kasebut. Kawat kasebut bisa miring supaya bagian-bagian sing ditabuh utawa beda bisa digawe ing sisih ndhuwur lan ngisor. Ora ana kontak mekanik ing antarane elektroda lan workpiece (deleng ing ndhuwur). Kawat biasane digawe saka tembaga utawa tembaga berlapis lan duwe diameter antara 0,1 lan 0.3 mm.

Apa EDM 3

Gumantung saka akurasi lan rampung permukaan sing dibutuhake, bagean bisa dipotong sapisan utawa dipotong lan disikat. Ing salah sawijining potongan, kawat kasebut kepengin nyabrang bagean sing padhet sing bakal nyelehake slug utawa lebu sawise rampung. Iki bakal nyedhiyakake akurasi sing cukup kanggo sawetara pakaryan, nanging ing kasus paling, skimming dibutuhake. Motong slag nuduhake posisi kabel baja sing ngliwati permukaan sing atos maneh ing papan listrik lan tekanan flush rendah. Gumantung saka akurasi lan rampung lumahing sing dibutuhake, bisa ana siji nganti sanga sanga slag. Biasane mung rong larang ski. Saluran skim bisa ngemot bahan nganti 0,002 inci, utawa materi mung 0.0001 inci. Sajrone atos (yaiku potongan pertama), banyu dipeksa kanthi tekanan dhuwur kanggo menehi pendinginan sing cukup lan bisa ngilangi partikel erosi. Sajrone proses slag (tepat / potong sing tepat), banyu alon-alon mili ing sisih alangan kanggo nyegah kawat kasebut ora deflected.

Apa EDM 4

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa