Apa sing Penting kanggo Milih Bagean Carbide Tungsten 1

Deleng Indeks Bahan Carbide kita kanggo katrangan lengkap babagan gelar Carbide, Carbide Productions, lan Artikel-artikel liyane sing gegandhengan karo Carbide.

Minangka perusahaan sing wis ngasilake bagean-bagean karbohidrat semen 12 taun, kita mutusake nyedhiyakake informasi sing luwih akeh kanggo mbantu luwih akeh wong sing pengin ngerti luwih lengkap babagan produk karbida semen. Liwat enggo bareng, sampeyan bisa uga sinau informasi dhasar babagan produk karbida semen lan prinsip umum sing dipilih.

Ana faktor sing paling penting sing kudu ditemtokake, yaiku:

Kekerasan, rekaman angel, fraktur fraktur ora kenceng, keruwetan panyebaran fraktur, kekandelan pinggiran, tahan resistor, tahan karat, resistensi suhu, ketajaman, lan leladen ujung.

Lan sawetara faktor bisa nyebabake kinerja bagean karbida,

Teknik kompak, Jinis pengikat, isi Kobalt, ukuran gandum, cara campuran bahan, teknik Manufaktur

Faktor vital 1: Jumlah Kobalt

Kita ngomong babagan karbida semen. Iki minangka partikel karbida tungsten sing digabungake karo kobalt. Kobalt iku adesif. Sing luwih dhuwur konten kobalt, kelas luwih alus lan resistensi efek. Yen konten kobalt kurang, nganggo klambine luwih apik, nanging bagean-bagean kasebut bisa dadi luwih gampang nalika ditrapake. Umumé, nalika konten kobalt paling murah, kobalt 2% lan kobalt 20%, sampeyan bakal entuk bagian sing luwih angel kanggo mecah, nanging uga bakal nganggo luwih cepet.

Luwih saka kobalt tegese bakal luwih angel dibobol, nanging uga bakal nyandhang luwih cepet.

Umumé, sing luwih dhuwur konten kobalt, luwih angel tungsten karbida yaiku rusak

Tungsten karbida sing digunakake ing kene nuduhake partikel karbida tungsten ing ikatan kobalt. Kobalt luwih lembut tinimbang partikel karbida tungsten, saéngga isi kobalt sing luwih dhuwur, luwih alus tinimbang bahan. Iki bisa uga ora ana gandhengane karo kekerasan partikel individu.

Faktor vital 2: ukuran gandum

Wiji sing luwih cilik bakal ngasilake panggunaan sing luwih apik lan pari-parian sing luwih gedhe bakal ngasilake resistensi sing luwih apik. Moksida karbida kanthi pari-parian sing apik banget, dene pari-parian sing kasar kalebu paling pas kanggo aplikasi rasukan lan pengaruh sing abot, kayata karbida simen sing kita sebut. Iki minangka jinis partikel karbida tungsten sing digabungake karo kobalt. Kobalt iku adesif. Konten kobalt sing luwih dhuwur, merek sing luwih lembut lan resistensi pengaruh sing luwih kuat .. Sing umum, nalika isi kobalt paling murah, nganti 2% lan kobalt 20%, sampeyan bakal entuk bagian sing luwih angel kanggo tugel, nanging uga bakal luwih cepet.

Luwih saka kobalt tegese bakal luwih angel dibobol, nanging uga bakal nyandhang luwih cepet.

Umumé, sing luwih dhuwur konten kobalt, luwih angel tungsten karbida yaiku rusak

Tungsten karbida sing digunakake ing kene nuduhake partikel karbida tungsten ing ikatan kobalt. Kobalt luwih lembut tinimbang partikel karbida tungsten, saéngga isi kobalt sing luwih dhuwur, luwih alus tinimbang bahan. Iki bisa uga ora ana gandhengane karo kekerasan partikel individu.

Apa sing Penting kanggo Milih Bagean Carbide Tungsten 2

Kajaba iku, pabrikan tungsten karbida sing kompeten bisa ngganti karakteristik karbida tungsten kanthi pirang-pirang cara

Saiki, mikrogram lan karboksida kanthi nanometer tungsten wis digunakake kanthi wiyar, saengga bisa dianggo kanthi bener. Partikel karbida tungsten sing kenceng tegese nganggo karbida tungsten sing luwih angel. Biasane dheweke nganggo luwih dawa, tetep sudhut luwih apik, Polandia luwih apik

Aspek liyane sing ora digatekake yaiku pengaruh lengkap konten CO lan ukuran gandum babagan kekarepan lan nyandhang bagean karbida simen.

Ing tahap awal karbida semen, konten kobalt ing binder bisa diganti supaya karbohidrasi semen luwih angel utawa angel. Kobalt minangka logam, luwih alus tinimbang partikel karbida semen, dadi maneh kobalt, dadi karbida sing wis simen, kobalt sing kurang, luwih angel karbida sing disemprotake. Banjur wong sinau carane ngganti ukuran gandum

Partikel gedhe nggawe karbida luwih keras, lan partikel cilik nggawe karbida luwih angel. Kanthi ngowahi ukuran gandum lan isi kobalt, sampeyan bisa nggawe karbida luwih angel utawa luwih angel.

Apa sing Penting kanggo Milih Bagean Carbide Tungsten 3

Yen luwih akeh kobalt ditambahake ing partikel gedhe, kekuwatan bakal dipikolehi. Nanging, ana watesan kanggo kekerasan karbida sing bakal ditindakake utawa bakal ditindakake. Yen kobalt banget "hard," alus banget. Elinga, istilah "tenacity" sing digunakake ing kene yaiku ngelawan "kekerasan".

Yen ukuran gandum akeh banget lan isi kobalt akeh banget, karbida bakal mindhah lan cacat kanthi tekanan. Salah sawijining kaluwihan utama karbida yaiku bisa nahan tekanan utawa tenaga komprèsi. Yen lemes banget, bakal kelangan kemampuan iki.

Sing bisa ditindakake yaiku nyampur kobalt% kanthi ukuran gandum kanggo entuk karbida sing keras lan atos, saengga bisa entuk jangka panjang tanpa fraktur. Kanthi kenaikan CO%, atose saya mudhun lan angel ora tetep amarga ukuran gandum sing beda. Yen ukuran gandum lan atose suda, kekuwatan wesi saya suda.

Faktor vital 3: ekuliah efèk

Yen luwih akeh kobalt ditambahake ing partikel gedhe, kekuwatan bakal dipikolehi. Nanging, ana watesan kanggo karasa karboh sing bisa diproduksi utawa bisa diproduksi. Yen kobalt sing dijupuk iku angel banget, alus banget. Elinga, tembung "kekuwatan" sing digunakake ing kene yaiku ngelawan "kekerasan."

Yen ukuran gandum lan isi kobalt gedhe banget, karbida bakal mindhah lan cacat kanthi tekanan. Salah sawijining kaluwihan utama karbohidrat semen yaiku bisa menehi tekanan utawa meksa komprèsi. Yen lemes banget, bakal kelangan kemampuan iki.

Kabeh sing bisa ditindakake yaiku nyampur kobalt% kanthi ukuran gandum kanggo entuk karbida sing keras lan atos, supaya entuk fraksi bebas jangka panjang. Kanthi kenaikan CO%, kekerasan saya mandheg lan kekarepan tetep ora owah amarga ukuran gandum sing beda. Yen ukuran gandum lan atose suda, kekuwatan wesi saya suda.

Faktor vital 4: Aditif menyang WC

Karbida tungsten, kayata karbohidrat tantalum tungsten lan karbida titanium, biasane ditambah ing gelar C-5 nganti C-8. Iki sebagian amarga masalah kanggo nglereni bahan adhedhasar wesi kayata baja, sing ora ana gandhengane kanggo nglereni bahan liyane. Penambahan titanium karbida ing suhu sing dhuwur uga bisa entuk kekerasan. Kajaba saka tantalum lan karbida tungsten nambah kekerasan, nanging nyuda kekuatan lan resistensi nyandhang.

Faktor penting 5: cara ngasilake

Apa sing Penting kanggo Milih Bagean Carbide Tungsten 4

Sintering panas tekanan (hip) panas yaiku teknologi dhasar kanggo mbentuk lan stabilitas termal saka keramik lan produk karbida semen. Biasane, tungsten karbida ditumbuk mati, lan tekanan kasebut kabeh saka arah stamping. Hip minangka metode nyuda tekanan kanthi seragam saka kabeh sisi tungsten karbida.

jv_IDBasa Jawa