Cara Peningkatan Ngrampungake Nganggo Alat Nglereni Karbida 1

Sabab saka nyandhang ing Alat nglereni kalebu ing ngisor iki:

Alat nglereni bahan

Bahan alat minangka faktor dhasar kanggo nemtokake kinerja nglereni alat kasebut, sing duwe pengaruh gedhe kanggo efisiensi mesin, kualitas mesin, biaya mesin lan daya tahan alat. Bahan sing luwih angel yaiku, luwih tahan resistor, nyandhang kekerasan, nyuda kekarepan lan luwih angel. Kekerasan lan kekarepan minangka pasangan sing kontras lan kunci sing bakal diatasi kanggo bahan. Kanggo alat pemotong grafit, lapisan TiAlN umume bisa milih bahan kanthi kekuwatan sing cukup apik, yaiku, isi kobalt rada dhuwur; kanggo alat pemotong grafit kanthi berlapis, atose rada luwih apik, yaiku, isi kobalt sithik luwih sithik.

Angle Geometric Alat

Milih sudut geometri sing cocog karo pemotong grafit bisa mbantu nyuda getaran pemotong. Kosok baline, bahan kerja grafit ora gampang rubuh.

1. Yen grafit digawe kanthi sudut rake negatif, kekuwatan pinggiran alat luwih apik, daya tahan lan ketahanan gesekan luwih apik. Kanthi nyuda nilai mutusake sudut rake negatif, area jubah flank sethithik, nanging tren umume saya mudhun. Yen grafit digawe kanthi sudut rake positif, alat kasebut dadi luwih cetha kanthi nambah sudut rake, nanging kekuatan pinggiran alat saya suda. Nanging, sing nyamar, nimbulake rasa nyuda. Yen sudut rake negatif digawe mesin, resistensi nglereni gedhe lan getaran nglereni tambah. Yen sudut rake positif gedhe machined, nyandhang alat kasebut serius lan getaran ngethok gedhe. Umume, alat kanthi sudut rake sing luwih cilik utawa sudut rake negatif kudu dipilih kanggo mesin sing atos.

2. Yen pojok mburi mundhak, kekuatan pinggiran alat mudhun lan area nyandhang ing bagian gedhe mundhak. Yen pojok mburi alat gedhe banget, geter nglereni dikuatake. Sing luwih cilik sudut mburi yaiku, dawa kontak gesekan ing antarane lapisan mulihake elastis lan flank yaiku. Iki minangka salah sawijining sebab langsung kanggo nyandhang pinggiran nglereni lan flank. Ing pangertosan iki, nambah pojok mburi bisa nyuda gesekan lan nambah kualitas permukaan lan mesin alat urip.

3. Yen pojokan helix cilik, dawa pinggiran bahan kerja grafit sing dipotong ing pinggir nglereni sing padha, paling dawa, resistensi nglereni paling gedhe, lan daya pengaruh ngethok paling gedhe, dadi alat nganggo, gaya panggilingan lan ngethok geter paling gedhe. Yen pojokan helix luwih gedhe, arah tenaga asil pengilangan nyimpang saka permukaan bahan kerja, lan pengaruh pemotongan sing disebabake saka rusak bahan grafit mundhak, saengga alat, daya panggilingan lan getaran nglereni uga mundhak. Mula, pengaruh owah-owahan sudut alat kanggo nyandhang alat, gaya panggilingan lan getaran nglereni disebabake kombinasi sudut ngarep, sudut mburi lan sudut helix, saengga luwih perhatian kudu dibayar.

Liwat akeh tes ilmiah babagan karakteristik pangolahan bahan grafit, alat PARA ngoptimalake sudut geometri alat sing relevan, sing ningkatake kinerja nglereni sakabehe alat kasebut.

Pelapisan Alat Nglereni

Piranti pemotong berlapis berlian duwe kaluwihan kekerasan sing dhuwur, resistensi nyandhang sing apik lan koefisien gesekan sing kurang. Saiki, alat pemotong ditutupi inten minangka pilihan paling apik kanggo proses grafit, lan bisa nggambarake kinerja alat nglereni grafit sing luwih apik. Kauntungan alat pemotong karbida sing ditutupi inten yaiku kombinasi atose inten alami lan kekuatan karbonan simen. Lan fraktur angel; nanging teknologi lapisan inten ing China isih isih cilik, lan investasi biaya akeh banget, saengga pangembangan lapisan inten ora bakal dadi gedhe, nanging kita bisa ngoptimalake sudut alat, pilihan materi lan aspek liyane lan nambah struktur lapisan umum kanthi dhasar alat umum, ing proses tartamtu. Gelar bisa digunakake ing pangolahan grafit.

Sudut pemotong ditutupan intine beda karo pemotong dilapisi umum, saengga nalika ngrancang pemotong dilapisi berlian, amarga kekhususan proses grafit, sudut geometri bisa digedhekake kanthi tepat, alur pemotongan volume bakal nggedhekake, lan tahan resistor pinggiran pemotong ora bakal dikurangi. Kanggo lapisan TiAlN biasa, sanajan luwih becik tinimbang uncoated. Dibandhingake kanthi lapisan berlian, sudut geometri alat potongan grafit kudu dikurangi kanthi tepat kanggo nambah resistensi nyandhang.

Teknologi perawatan permukaan alat uga nggawe pembangunan anyar. Bayam ponsel wis ngeculake warta manca paling anyar: nggunakake atom boron n solid-n solid solid kanggo ngowahi lumahing alat bisa nambah urip alat.

Kanggo lapisan berlapis, akeh perusahaan lapisan ing saindenging jagad wis nandur modal akeh tenaga kerja lan sumber daya kanggo riset lan ngembangake teknologi lapisan sing gegandhengan, nanging nganti saiki, perusahaan lapisan global lan lapisan luar negeri diwatesi ing Eropa; PARA, minangka alat pangolahan grafit sing apik banget, uga nggunakake teknologi lapisan sing paling maju ing saindenging jagad. Perawatan permukaan alat kanggo njamin pangolahan pangolahan, nalika njamin ekonomi lan alat praktis.

Pengukuhan Alat Edge

Teknologi passivation pinggiran alat minangka masalah sing penting banget sing durung digatekake sacara universal. Sawise dienggo karo rodha penggilingan inten, ana macem-macem derajat micro-sudhut ing pinggiran alat karbida (yaiku ujung pecah lan pinggir gerbang). Kinerja lan stabilitas alat nglereni kecepetan grafit mbutuhake syarat sing luwih dhuwur, utamane alat sing dilapis berlian kudu diatasi sadurunge dilapisi, supaya bisa njamin ketegunan lan layanan urip saka lapisan. Tujuan passivasi alat yaiku ngrampungake kekurangan saka noto mikro ing pojok nglereni sawise mecah, kanggo nyuda utawa ngilangi nilai pojok, lan nggayuh tujuan lancar, mantep lan kekiatan.

Kahanan ngolah

Milih kondhisi pangolahan sing cocog nduweni pengaruh gedhe ing urip alat.

1. mode nglereni (panggilingan maju lan panggilingan mbesuk), getaran nglereni panggilingan maju kurang saka panggilingan mbalikke. Ketebalan pemotong sing mandheg mudhun saka maksimal nganti nol ing mudhun, lan ora bakal kedadean peluru pemotong sing disebabake tanpa motong sawise pemotong. Kekakuan sistem proses apik lan getaran nglereni sithik. Ing panggilingan sing mbalikke, kekandelan pemotong bisa nambah nganti nol nganti maksimal, lan ketebalan pemotong bakal dadi seragam ing permukaan bahan kerja ing tahap awal amarga ketebalan nglereni tipis. Jalur bagean, yen pinggir bakal nemoni partikel-partikel keras ing partikel grafit utawa partikel chip sing isih ana ing permukaan bahan kerja, bakal nyebabake pemotong peluru utawa obrolan saka pemotong, saéngga getaran pemotongan panggilingan mbalikke.

2. Ngamu (utawa vakum) lan ngolah pangolahan EDM, ngresiki bledug grafit ing pas wektune ing permukaan bahan kerja, kondhisi kanggo nyuda panggunaan sekunder, nyuda umur alat, nyuda pengaruh bledug grafit ing skru alat mesin lan pandhuan alur;

3. Pilih kacepetan dhuwur sing cocog lan feed gedhe sing cocog.

Ringkesan poin ing ndhuwur Bahan, sudut geometri, lapisan, penguatan pinggiran lan kahanan mesin ana macem-macem peran ing urip alat, sing penting lan nglengkapi. Pemotong grafit sing apik kudu ana alur chip grafit serbuk grafis, umur layanan dawa, pangolahan ukiran jero, lan bisa ngirit biaya pangolahan.

Cara Peningkatan Ngrampungake Nganggo Alat Nglereni Karbida 2

Cara dandan

1. Edge nganggo.

Dandan: nambah tarif feed; nyuda kacepetan nglereni; nggunakake bahan agul-agul tahan liyane; gunakake agul dilapisi.

2. Ngilangi.

Cara dandan: nggunakake materi sing luwih angel; gunakake agul-agul; priksa kaku sistem proses; nambahake sudut defleksi utama.

3. Ewah-ewahan termal.

Dandan: nyuda kacepetan nglereni; nyuda feed; nyuda ambane nglereni; gunakake bahan sing luwih panas lan atos.

4. Kerusakan nglereni jero.

Cara penambahbaikan: ngganti sudut deflection utama; pinggiran; ngganti bahan agul-agul.

5. Panas panas.

Dandan: panggunaan sing bener; nyuda kacepetan nglereni; nyuda feed; gunakake agul dilapisi.

6. Pengumpulan tempel.

Dandan: Tambah kacepetan nglereni; Nambah feed; Gunakake agul-agul dilapisi utawa lading keramik; Gunakake coolant; Priksa luwih saka sudhut.

7. nyandhang kawah.

Dandan: nyuda kacepetan nglereni; nyuda feed; nggunakake lading sing ditutupi utawa lading keramik; nggunakake coolant.

8. Fraktur.

Dandan: nggunakake bahan utawa alur sing luwih angel; nyuda feed; nyuda ambane nglereni; priksa kaku sistem proses.

Cathetan: Yen nyandhang flank nganti 0,7 mm, ujung agul kudu diganti; nyandhang maksimal yaiku 0,04 mm ing finishing.

Maringi Balesan

Alamat email Sampéyan ora dijedulne utāwā dikatonke. Ros sing kudu diisi ānā tandané *

jv_IDBasa Jawa